sebamor Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Nie, grilla mam tak po połudiu, ale przez przygotowania nie mam transportu (mieszkam 15km od granic krakowa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek2 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 ... Szkoda, że słońce zdecydowało się wyjść dopiero jak opuściliśmy lotnisko. Byłyby piękne zdjęcia, a tak wyszły szarobure.Widać, że to rzecz gustu, bo mnie się te fotki bardzo podobają a słońce potrafi zepsuć niejedno zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foczka Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Dziś po raz pierwszy ulotniliśmy z Markiem i Maćkiem mojego Pipera z Airline'a. Poniżej dwa filmy. Niestety nie nagraliśmy mojego lotu ale we wspomnieniach zostanie na zawsze jako pierwszy spaliniak Niestety przy pierwszym filmie ręce mi tak drżały, że wyszedł słabo (mimo, że nie ja leciałem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightHawk Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Piperek z silnikiem 4t? kurcze jak "dorosnę" tez sprawię sobie jakąś jedną spalinkę ;] Pamiętam moje początki przygody z modelarstwem i żarowego upierdliwego 2 takta który w sposób zdecydowany zniechęcił mnie do paliwa , regulacji itd... dopiero zdecydowany rozwój silników 3f pozwolił mi ze skali 1/72 wrócić na właściwa drogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GOGO Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Bardzo fajnie lata model,ale start w kierunku bawiących się dzieciaków :evil: to już lekka przesada, gdyby model nie oderwał się od ziemi lub straciłbyś nad nim kontrolę POMYŚL :?: :!: co by mogło się stać.(przestroga na przyszłość) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ted850 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Dawno mnie Tu nie było ale widzę że cały czas się coś dzieje. Wczoraj lataliśmy na Kurdwanowie, ja oczywiście zaspałem ale jeszcze zdążyłem zanim Kuba z Hubertem poszli spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 ALe UFO . A tak na serio to czym był oświetlony, że świecił się prawie cały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightHawk Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Tadzio ale czad ;] czym to zrobiles - dopisze sie do pytania wyzej;] ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Są to diody led, którę można kupić na metry, są sprzedawane na metry i nie tylko Pod 12V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ted850 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Są to diody led, którę można kupić na metry, są sprzedawane na metry i nie tylko Pod 12V Dokładnie takie , część na zewnątrz + pasek w środku kadłuba ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 To nie diody led - to technologia skradziona Obcym! Sam widziałem, nie ma lipy :lol2: Pochodzi z okolic Beatleguse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Wreszcie po długiej męce Lightning poleciał :jupi: :jupi: :rotfl: .Miał do wyboru,albo leci w powietrzu albo do kosza.Wybrał to pierwsze.Warto było włożyć tyle pracy i nerwów.Lata pysznie.Oczywiście na koniec przy lądowaniu złamała się nie wymieniona jeszcze przednia goleń. Jak Maciek wrzuci filmik z lotu na Tubę to zapodam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightHawk Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 a mi dzis uciekł mustang ;/ jesli ktos bedzie słyszał o znalezisku w okolicach działek przy ulicy niebieskiej. prosze o kontakt , znalazce czeka nagroda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 mi dzis uciekł mustang dzikie konie tak już mają ... podaj więcej szczegółów: - gdzie latałeś - skąd wiało i gdzie odleciał - zdjęcie ze wzorem malowania ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Filmik z oblotu P-38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zdaje się że ten niezamierzony efekt na koncu to przypadłość własnie konstrukcji P38. A generalnie model bardzo ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightHawk Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 mi dzis uciekł mustang dzikie konie tak już mają ... podaj więcej szczegółów: - gdzie latałeś - skąd wiało i gdzie odleciał - zdjęcie ze wzorem malowania ms Lataliśmy na boisku KS orzeł przy ulicy Niebieskiej 2 (kraków niebieska jest przecznicą z cechowej) nie byłem w stanie go nawrócic wiec przyziemilem ale na sporej odległości, model spadł na terenie działek, lub obok nich (działki są po drugiej stronie ulicy za boiskiem) teren mocno zarośnięty, trawa okolo 200cm wzrostu. mustang srebrny od dołu z pasami inwazyjnymi, od góry ciemnozielony pomarańczowa taśma i ster kierunku, nos zreanimowany czarna taśmą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Hehe, przez cały czas trwania filmu już nawet poważnie się zastanawiałem, czy takiego nie kupić. Aż do lądowania Chyba nie ma co sobie zawracać głowy chińskimi modelami ze składanym podwoziem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Aż do lądowania Faktycznie dobieg jest dodatkową atrakcją tego filmu. To zapewne przez dziurawy pas na Czyżynach. Podwozie w locie otwierało się i chowało bez problemów i na gładkiej nawierzchni nie byłoby problemu. Niestety dziurawe drogi i pasy startowe dla modelarzy :? to nasza codzienna bolączka. Wojetk - model świetnie się prezentuje i naprawdę warto naprawiać po raz drugi to przednie kółeczko Przed kolejnym startem trzeba jednak zabrać worek cementu na Czyżyny i połatać dziury albo lądować na bocznym pasie w kierunku ML - tam jest lepsza nawierzchnia. Filmik super. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychotrop Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 naprawdę warto naprawiać po raz drugi to przednie kółeczko ta był plastik, więc naprawiać nie ma co chłopaki już wyrzeźbili mocowanie i zamontowali metalowe podwozie jeszcze jakieś drobcnice do skończenia zostały i będzie miód malina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi