kminek Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 lotnisko stało się mniej gościnne dla modelarzy dlatego dziś lataliśmy od rana w Przegorzałach. Eskadra wczoraj z dużym sukcesem walczyła w Radomiu a tym którzy nie mogli jechać na zawody strasznie brakowało gonitwy za tasiemką. Dziś w mniejszym 3-osobowym składzie rozegraliśmy kilka walk..... zawody w Krakowie coraz bliżej ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 zawody w Krakowie coraz bliżej Możesz coś więcej napisać? Jakiś link do info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil kowalski Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 Możesz coś więcej napisać? Jakiś link do info? http://www.esa-krakow.pl/ii-bitwa-o-wawel-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ponizej link to zdjęć z happeningu na pasie startowym: http://krakow.gazeta.pl/krakow/51,44425,10266709.html?i=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Możesz coś więcej napisać? Jakiś link do info? http://www.esa-krakow.pl/ii-bitwa-o-wawel-2011 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Danielus Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Ponizej link to zdjęć z happeningu na pasie startowym: http://krakow.gazeta.pl/k...266709.html?i=0 Wreszcie jakieś zdjęcia Muzeum miało wysyłać je na maila każdemu kto poprosił, a do dziś nie dostałem... Nie mniej jednak było całkiem fajnie. Pomaziać się można było się farbą i zdobyć certyfikat "malarza" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mellon-68 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Dziś odwiedziłem Czyżyny, gdzie "całkiem sporo" się działo: http://www.youtube.com/watch?v=XfBJZ-WgWHM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor_kr Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Trening ESA dzisiaj o 10 na lace na Czyzynach od strony Comarchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Cześć! Chciałbym się przewitać :)Od Początku wątku przeglądam wasze zdjęcia.Nie myślałem że kiedyś będę na tych obszarach. Moja siostra zaczyna studia w Krakowie na Politechnice,więc i ja będę częściej bywał w Krakowie więc myślę że jakiś model zawsze bym wziął Pytanie do was gdzie najczęśiej latacie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K(ae)M Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 ...Pytanie do was gdzie najczęśiej latacie ? 1. Czyżyny: okolice starego lotniska lub na samym pasie, zależy kto czym lata 2. Przegorzały: łąka przy wale 3. Barycz: okolice wysypiska śmieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 a jak jest z terenem w baryczy? Da sie wejsc na szczyt tego wysypiska, czy teren jest zamkniety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ostatnio byliśmy tam 7 sierpnia i się dało klik Jednak słyszeliśmy niepotwierdzoną plotkę, że teraz pojawiły się tabliczki o zakazie wejścia, a próby "wtargnięcia" są źle widziane przez "strażników" i wandale z samolotami są przepłaszani. Jednak, tak jak pisałem wcześniej to wiadomość od osób trzecich i nie wiem jak teraz to wygląda... Ale skoro Muzeum Lotnictwa nie lubi modelarzy to czemu Baryczowe Śmietnisko miałoby? za płotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Ale skoro Muzeum Lotnictwa nie lubi modelarzy to czemu Baryczowe Śmietnisko miałoby?A czym ta niechec do modelarzy sie przejawia? Muzeum zawsze bylo zyczliwie nastawione do nas.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebamor Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Czyj ten lighting? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Dokładnie. Ja nie słyszalem ani nie widzialem żeby jakakolwiek otwarta niechęć sie pojawila kiedykolwiek ze strony MLP. Ale skoro Muzeum Lotnictwa nie lubi modelarzy to czemu Baryczowe Śmietnisko miałoby?A czym ta niechec do modelarzy sie przejawia? Muzeum zawsze bylo zyczliwie nastawione do nas.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Zapraszam jutro od 9.00 na ostatni oficjalny trening ESA przed zawodami w Krakowie - łączka koło transformatora na Czyżynach. Trzeba sprawdzić czy prawidłowo się rozwijają i łatwo dają się obcinać przygotowane na zawody tasiemki :rotfl: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songo78 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 A czy można się przyłączyć? Nie wiem czy mam wystarczające umiejętności na start w zawodach... i tasiemkę przetestuję ;-) Pozdrawiam, Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Wpadaj. Widze, ze bedzie kolejny ESA Spitfire w Krakowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sudik Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Też wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi