Antek2 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 ...jestesmy tam jako goscie, nie lacza nas zadne umowy ani nie jestesmy stowarzyszeni.Właśnie dlatego, że jest nas tak wielu niestowarzyszonych modelarzy lotniczych, jako goście specjalni powinniśmy być szanowani. Nie jesteśmy nikim. Myslisz ze nie maja co robic tylko czytac to forum?? jest w Polsce przynajmniej 4 duze fora modelarskie... Myślę, że mają co robić i powinni również czytać te fora. ...A czemu na to a nie na tamto albo gdzie indziej???Nie doczytałeś. Napisałem jako trzecią możliwość: gdziekolwiek. Brzmi to dosc smiesznie ... Nie jestesmy pepkiem swiataOd razu pępkiem świata? A śmiesznie, to będzie jak będziemy sami umniejszali swoją wartość. Może poszczególni modelarze siebie nie doceniają, ale ich praca ma bardzo duże znaczenie dla społeczeństwa/narodu. O tym w każdym muzeum lotnictwa powinni wiedzieć. Tylko nie pisz, że walę ze zbyt grubej rury, bo tak nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Myślę, że mają co robić i powinni również czytać te foraCzy uwazasz ze to wlasnie za to powinni dostawac pensje. Powinni czytac w godzinach pracy czy poza?A powiedz mi skad maja wogole wiedzec ze takie rozmowy sie tu tocza? Czy zaprosiles ich do rozmowy? Wymagasz informacji na forum - dla mnie to dosc tupeciarskie podejscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Panowie skończcie to bicie piany,latamy i jest w porządku.Kto nie ma ochoty ,ten nie musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kminek Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Dokładnie. Kto ma jakiś problem niech nie wypisuje tutaj swoich gorzkich żalów i nie przyjeżdża na pas. Antek2 ja naprawde staram się zrozumieć Twoje argumenty ale nie potrafię odnaleźć w żadnej z Twoich wypowiedzi racjonalnych wytłumaczeń i zdroworozsądkowego podejścia. Nic poza jawną awersją nie popartą konkretami. Serdecznie zapraszamy Cie na Czyżyny. Przyjdz/przyjedz, zobacz jak jest w rzeczywistości, dostosuj sie do panujących dobrych obyczajów a wtedy na pewno znajdziesz nić porozumienia. Panowie skończcie to bicie piany,latamy i jest w porządku.Kto nie ma ochoty ,ten nie musi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek2 Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Kolego kminek, nie możesz zrozumieć o co mi chodzi dlatego, że nie czytasz uważnie. Zamiast kolejny raz sugerować, że ze mną jest nie wszystko w porządku, pomóż koledze Krzyśkowi uzyskać (albo sam załatw) oświadczenie ze strony MLP, że przedmiotowy teren jest otwarty dla modelarzy lotniczych. I tyle. To prośba. Chyba nie przekracza to Twoich możliwości wobec deklarowanych koneksji w MLP? Specjalne podziękowanie ode mnie na PW masz gwarantowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Dziś latamy od ok.10,30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 A my nie latamy bo u nas mgła :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K(ae)M Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Dziś przy prawie idealnej pogodzie na Czyżynach odbył się w końcu skuteczny oblot mojej Cessny, w ramach relaksu i odmiany od lotów kombatem foto album z oblotu Cessny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Gratulacje ! z okazji oblotu Niestety mój "motylek " jakoś nie doczekał się jeszcze tego pierwszego razu i dalej przesiaduje na szafie .Może na nastepnej pięciolatce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychotrop Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Dziś latamy od ok.10,30 aha zanim się zebraliśmy, to gdzieś kole 12 było a tu filmik nakręcony przez martinl z lotu katany kolegi Marka, oj robiło toto wrażenie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Ty może tak,my przed 11. Poprawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Kiepska pogoda na dwa tygodnie "uziemiła" chyba wszystkich modelarzy i dopiero ostatni weekend okazał sie łaskawy co pozwoliło na spontaniczne spotkanie w Przegorzałach i na Czyżynach. W sobotę: https://picasaweb.google.com/105135628515923590622/PrzegorzaY_15102011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKeJ-tfJ44COIw&feat=directlink W niedzielę: https://picasaweb.google.com/105135628515923590622/Czyzyny_16102011?authuser=0&authkey=Gv1sRgCLy22IPs8c--DQ&feat=directlink Kilka nowych modeli a także znane i "wiecznie żywe" ESA zapewniły sporo emocji http://www.pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=7377 http://www.pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=7378 http://www.pfmrc.eu/album_pic.php?pic_id=7379 ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 I jeszcze filmik z niedzieli: 4:57 - ile centymetrow nad quadem przeszlo skrzydlo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K(ae)M Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Nieźle, fajny filmik, Cessną mogłem też bliżej latać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BB Opublikowano 19 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Widzę z linków Mirolka, że klimatyczne ruiny starego hangaru coraz bardziej zaczynają przypominać ekspozycję (naszego: mojej żony i mojego naj.. :* ) muzeum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryszard58 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Dokładnie to ruiny silnikowni ,ale mniejsza o to bardzo fajne ujęcia , szkoda że to to nie poleciało nad muzeum i ekspozycje na wolnym powietrzu... Myślę że Pan j.Hofman by tego nie zestrzelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 szkoda że to to nie poleciało nad muzeum Jutro przy sprzyjającej pogodzie ok. 11 trening ESA Eskadry Kraków i szansa dla quadrocoptera na podglądnięcie zbiorów Muzeum Lotnictwa :lol2: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektryki_rc Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 yay - fajny film, latasz z googlami i fpv czy bez ? Kamera na gimbalu ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 jescze bez fpv, ale quad powstal wlasnie z ta mysla. Kamera jest na sztywno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ellipsis Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Mgła, zimno i wiatr nie odstraszyła Eskadry. Były walki, były emocje, klej się lał... Jeszcze jeden taki dzień a moje Ki61 przejdzie do rezerwy Oprócz ESIaków, było parę innych modeli w tym VEGA: http://www.youtube.com/watch?v=dzMdA-cf5iM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi