mikrus193 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 jestem w szoku brak mnie słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Karaś jest obłędny, ja też nie zauważyłem braku "środka" , jest tak odpicowany , że szczęka odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekCichy Opublikowano 29 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dzięki za zdjęcia, istne cudo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafał .k Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 No proszę ten staruszek nareszcie skończony ,jaka na leciwego bardzo ładnie się prezentuje .Gdy go pierwszy raz widziałem był rok 1995 i było to w modelarni przy liceum w Dęblinie . Szkoda że latał nie będzie ,no ale takie statyczne też są bardzo potrzebne !Więc gratuluję budowniczemu (budowniczym ) pięknego modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.