rosomak74 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Witam wszystkich. Chcialbym zaproponowac taki filmik: http://www.youtube.com/watch?v=woLuelK14fQ Mysle, ze moze sie spodobac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruchu124 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Super film a model bardzo stabilny. Podoba mi się, super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkos Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Pięknie wygląda. Gdzie ten model kupiłeś, jakaś relacja z budowy jest gdzieś ... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak74 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Niee, nie kupilem... Zbudowalem go z depronu na podstawie planow, a wlasciwie rzutow aksonometrycznych. Niestety nie robilem dokumentacji fotograficznej, ale przy budowie nastepnego postaram sie taka relacje zamiescic... tymczasem foto w dziale "moje modele" Dziekuje za zainteresowanie i pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregoorr Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Piękny i pięknie lata. Ja docieram Gripena. W locie fajnie się prezentują takie modele. Kiedyś wolałem szybowce i motoszybowce, ale teraz ciekawie jest polatać czymś szybszym. Ta muzyczka może być, ale dźwięk silniczka to podstawa, przynajmniej dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Może się podobac. Najważniejsze, że dużo cięc zgranych z muzyką. Popracuj jeszcze nad sklejkami. Unikaj tych badziewnych przejśc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Śliczny model ! Gratulacje !! Poproszę taki jeden :rotfl: Czym to jest pokryte/malowane?? W niektórych momentach wygląda jak jakiś nie wiem.. laminat :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak74 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 I znowu dziekuje za mile slowo Nie jest niczym pokryty... Poprostu pomalowany... Kilka razy, ale pomalowany To nic, ze po kazdej warstwie farby szlifowany z woda dla usuniecia "klakow" az do skutku... I tak ze szesc razy Na koniec poprostu pomalowany w barwy jakie mial miec... Depron daje sie ladnie obrobic. Niestety wymaga przy tym "cierpliwosci wieznia". Tez taki chcesz?? Hmm, no nie wiem co powiedziec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Cudo! Sam mniut! :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Wcześniej już to pisałem - świetne modele i bardzo stabilne w powietrzu. Coś mi się zdaję że mamy polskiego "Papy Kilowatt" Jako że tu zbyt dużo danych o modelu nie podał - pozwolę sobie (myślę że właściciel się nie obrazi) jego zacytować Dlugosc modelu to 140cm, rozpietosc to 98cm. Wazy 900g. Lata na welgardzie A22/17/07, smigle 10x5 i tu dwie szkoly... Z jednej strony lekki niedobor mocy, ale z drugiej strony powodujacy, ze model jest piekielnie (jak na deproodrzutowca) stabilny i lata bardzo realistycznie. Oczywiscie figury pionowe robi, ale szybko zwalnia na wznoszeniu pionowym... Moze to kwestia zmiany smigla na takie o wiekszym skoku? Sprawdze to:-) Tak trzymaj - i oby więcej takich modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak74 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 ... Naturalnie, ze sie nie obraze Cala przyjemnosc po mojej stronie. Dzieki za dobre slowo i przepraszam, ze sam na to nie wpadlem... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.