rafał .k Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 kiedyś popełniłem takie maleństwo ale większy też
rafał .k Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 tak tak był wystawiony żona ciekawa była czy ktokolwiek się jeszcze tym zajmuje czy tylko ja taki jestem wariat
rapier Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Rafal, a skonczyles go?Masz jakies fotki jeszcze? A ten wiekszy?
rafał .k Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 większy jest na modele średniej wielkości
MiQ27 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Jako że kolega Rafał małomówny jest bardzo i zwykle odpowiada jednozdaniowo dopowiem, że te puzzle powyżej to sam sobie wyciął. Laser ma, nieduży jakiś (pole 50x30cm), ale paromilimetrowej sklejce ponoć daje radę.
rafał .k Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 tak był prawie dokończony zdięć tego faktu nie pośadam brak pokrywy silnika i owiewki moje chłopaki się nim niestety zajeli a z tą elektroniką którą miałem to latał ale kiepsko bo miałem tylko kierunek z tam takiej zabawki na magnesie
Paweł R Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Nie pisz proszę posta pod postem tylko użyj opcji EDYTUJ.
rapier Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Nie pisz proszę posta pod postem tylko użyj opcji EDYTUJ.Przy okazji wiec prosze o wyjasnienie, bo wydaje mi sie ze pisanie posta pod postem we wlasnym temacie jest mozliwe..Inaczej czesc tematow dawno by wyginela i popadla w zapomnienie
Paweł R Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgadzam się z Tobą ale Rafał napisał pod pod postem w odstępie czasowym 19 minut...
rafał .k Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 Prepraszam jest na to jakiś przepis czy to ogólnie przyjeta procedura postępowania i pisanie pod sobą do złego tonu należy
Callab Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Prepraszam jest na to jakiś przepis czy to ogólnie przyjeta procedura postępowania i pisanie pod sobą do złego tonu należy Można pisać post pod postem, jeżeli dzieli je dość długi (dosyć subiektywne) odstęp czasowy lub/i jeżeli nowy post niesie całkiem nowe treści (np. zdjęcia następnego etapu budowy modelu). Tak na marginesie, to mnie wcale nie przeszkadza, że ktoś nie edytuje postów tylko dopisuje nowe. Nie wiem czemu tyle o to hałasu.
rafał .k Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2010 I oki .fajnie na forum jest jak w latach np.80siętych rozmawiając przez telefon czuło się tą trzecią osobę w słuchawce muszę się do tego na nowo przyzwyczaić wielki brat patrzy,a tak poważnie to postaram się przedstawić zdięcia z nowego orlika wraz z wyposażeniem jakie może do mnie dotrze
rafał .k Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 Po tak długim czasie milczenia w temacie i sezonowania materiału postanowiłem że popracuje nad małym Orlikiem i oto co mi się udało zrobić
madrian Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 W tej postaci wygląda jakbyś go dłuuugo głodził... ;D Poczekamy aż się opierzy.
kesto Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Takiego małego strucla wycinałeś laserem? :? :crazy:
rafał .k Opublikowano 29 Września 2011 Autor Opublikowano 29 Września 2011 Według powiedzenia małe jest piękne tak sobie tnę piłką włosową
madrian Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Ale z lataniem to chyba będzie problem? Wygląda, że już ma spore obciążenie pow. nośnej. Chyba, że to makieta stacjonarna, to wtedy nie ma sprawy. :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.