Skocz do zawartości

mini orlik

rafał .k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że kolega Rafał małomówny jest bardzo i zwykle odpowiada jednozdaniowo :)

dopowiem, że te puzzle powyżej to sam sobie wyciął. Laser ma, nieduży jakiś (pole 50x30cm), ale paromilimetrowej sklejce ponoć daje radę.

Opublikowano

tak był prawie dokończony zdięć tego faktu nie pośadam brak pokrywy silnika i owiewki moje chłopaki się nim niestety zajeli a z tą elektroniką którą miałem to latał ale kiepsko bo miałem tylko kierunek z tam takiej zabawki na magnesie

Opublikowano

Nie pisz proszę posta pod postem tylko użyj opcji EDYTUJ.

Przy okazji wiec prosze o wyjasnienie, bo wydaje mi sie ze pisanie posta pod postem we wlasnym temacie jest mozliwe..Inaczej czesc tematow dawno by wyginela i popadla w zapomnienie
Opublikowano

Prepraszam jest na to jakiś przepis czy to ogólnie przyjeta procedura postępowania i pisanie pod sobą do złego tonu należy

Można pisać post pod postem, jeżeli dzieli je dość długi (dosyć subiektywne) odstęp czasowy lub/i jeżeli nowy post niesie całkiem nowe treści (np. zdjęcia następnego etapu budowy modelu).

Tak na marginesie, to mnie wcale nie przeszkadza, że ktoś nie edytuje postów tylko dopisuje nowe. Nie wiem czemu tyle o to hałasu.

Opublikowano

I oki .fajnie na forum jest jak w latach np.80siętych rozmawiając przez telefon czuło się tą trzecią osobę w słuchawce muszę się do tego na nowo przyzwyczaić wielki brat patrzy,a tak poważnie to postaram się przedstawić zdięcia z nowego orlika wraz z wyposażeniem jakie może do mnie dotrze

• 1 rok później...
Opublikowano

Po tak długim czasie milczenia w temacie i sezonowania materiału postanowiłem że popracuje nad małym Orlikiem i oto co mi się udało zrobić Dołączona grafika

Dołączona grafika

Opublikowano

Ale z lataniem to chyba będzie problem? Wygląda, że już ma spore obciążenie pow. nośnej.

Chyba, że to makieta stacjonarna, to wtedy nie ma sprawy. :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.