jędrek Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Witam Czyżbyście się wybierali do Plesesa. Od nas ekipa się wybiera, ja również. Mam nadzieję , że chodzi o tę samą imprezę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Czyżbyście się wybierali do Plesesa. Od nas ekipa się wybiera, ja również. Mam nadzieję , że chodzi o tę samą imprezę. tak sie odgrażał a mnie nie zaprosi;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Panowie..Przydalyby sie rzeczywiscie jakies zasady i ramy tego pomyslu. Moim zdaniem znaczek bezwzglednie powinien byc jednobarwny aby dalo sie go wyciac z folii i nakleic na samochod. Kolejna sprawa to czego ma dotyczyc. Czy ogolnie modelarstwa, czy tylko lotniczego? Mnie osobiscie podobaja sie pomysly serwomechanizmow z nr kanalow. No ale ze ostatnio zajmuje sie tylko szybowcami i ze wkrecilem sie w dlg to taka wlepke na samochod sobie przygotowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.