madrian Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Na szczęście muchy już nie muszą rozbijać się o sufity - mogą ćwiczyć wirtualnie: http://kopalniawiedzy.pl/mucha-wzrok-oczy-neuron-4435.html :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Koledzy lotnicy !! jaką półpętlą ?! pomyślcie trochę nad tym to nie boli. Sami słusznie piszecie że mucha leci tuż pod sufitem i zahacza przednimi nogami o sufit i dalej siłą bezwładności robi zwrot o 180. Czy tak wygląda półpętla ?? NIE, mucha po prostu robi wszystkim nam znany KAPOTAŻ !! A startuje z przeciągnięcia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Krótki materiał poglądowy na temat mechaniki lotu muchy oraz jej odczuć w jego trakcie. Te "zielony", mój post umieszczony w hyde parku mówiący o" kredycie" został usuniety ze wzgledu na JEDNO WULGARNE SŁOWO, w filmie przytoczonym przez Ciebie jest góra wulgarnych słów! To jak to jest - jeden może, a drugi nie może, tymbardziej ze czytają to niepełnoletni... Oświec mnie kolego... Mimo wszystko jednak polewkowy filmik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 21 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Dj, wysłałem PW do Ciebie w tej sprawie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.