Adam B Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Dobra i schludna robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yedynak Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 witam, ja bym był chętny na plany:) yedynak@vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komar Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Również jestem zainteresowany takimi planami, bo konstrukcja wygląda bardzo ciekawie i aż korci aby zrobić. Jak możesz wyślij mi na maila mm10241@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 i ja poproszę karambolis8@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
khertal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Witam. Jako,że paczka trochę waży(za dużo dla mojej skrzynki),postanowiłem "powiesić" plany na serwerze.Do pobrania tutaj . PS Przepraszam, że tak długo nie ma aktualizacji ale ferie się skończyły a co za tym idzie również ilość wolnego czasu.Niemniej jednak trochę postępów jest,więc niedługo postaram się wrzucić fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperBeb Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Czy temat mustanga umarł?? (Lubię odkopywać tematy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
khertal Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Absolutnie nie,co prawda postępy w budowie niewielkie,ponadto zaraz po zakończeniu roku szkolnego wyjechałem,więc nie mogę nic w wakacje podłubać,aż do powrotu co nastąpi pod koniec sierpnia.Oczywiście zaraz po powrocie zabiorę się za dokańczanie mustanga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grifon Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Kiedy bedą nastempne relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Podem89 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Mógłbym prosić o w/w plany ? Niestety, ale plik został usunięty z serwera. Będę niezmiernie wdzięczny. ppodem@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisartur Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam ponownie Poniżej są zdjęcia kadłuba od spodu jeżeli dysponujecie jakimiś planami zdjęciami to proszę o pomoc bo brakuje mi paru wręg i nie wiem jak one wyglądają oraz nie bardzo wiem w jaki sposób było mocowane skrzydło Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 22 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 jak tam prace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianos115 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Czekamy czekamy bo ciekawie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.