yedynak Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 witam, ja bym był chętny na plany:) yedynak@vp.pl
Gość komar Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Również jestem zainteresowany takimi planami, bo konstrukcja wygląda bardzo ciekawie i aż korci aby zrobić. Jak możesz wyślij mi na maila mm10241@gmail.com
khertal Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Witam. Jako,że paczka trochę waży(za dużo dla mojej skrzynki),postanowiłem "powiesić" plany na serwerze.Do pobrania tutaj . PS Przepraszam, że tak długo nie ma aktualizacji ale ferie się skończyły a co za tym idzie również ilość wolnego czasu.Niemniej jednak trochę postępów jest,więc niedługo postaram się wrzucić fotki.
SuperBeb Opublikowano 29 Lipca 2010 Opublikowano 29 Lipca 2010 Czy temat mustanga umarł?? (Lubię odkopywać tematy)
khertal Opublikowano 30 Lipca 2010 Autor Opublikowano 30 Lipca 2010 Absolutnie nie,co prawda postępy w budowie niewielkie,ponadto zaraz po zakończeniu roku szkolnego wyjechałem,więc nie mogę nic w wakacje podłubać,aż do powrotu co nastąpi pod koniec sierpnia.Oczywiście zaraz po powrocie zabiorę się za dokańczanie mustanga.
Grifon Opublikowano 28 Października 2010 Opublikowano 28 Października 2010 Kiedy bedą nastempne relacje
Podem89 Opublikowano 24 Listopada 2010 Opublikowano 24 Listopada 2010 Mógłbym prosić o w/w plany ? Niestety, ale plik został usunięty z serwera. Będę niezmiernie wdzięczny. ppodem@gmail.com
lisartur Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam ponownie Poniżej są zdjęcia kadłuba od spodu jeżeli dysponujecie jakimiś planami zdjęciami to proszę o pomoc bo brakuje mi paru wręg i nie wiem jak one wyglądają oraz nie bardzo wiem w jaki sposób było mocowane skrzydło Z góry dziękuję za pomoc
Damianos115 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Czekamy czekamy bo ciekawie to wygląda
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.