Galactik Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Czy wiecie może gdzie można kupić najtańszego 4-kanałowego heli?? WaspZastanawiałem się nad nim ale nie wiem ile kosztuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumek Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 ostatni widziałem 4- kanałowy heli Allegro.pl 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Bierzcie panowie pod uwagę dostępność części i ich ceny 4-ro kanałowe to są np lama 2V3 i inne lamy Walkera DF4 i E-sky HB 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galactik Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Dobra dzięki już mam lame i nawet nieźle idzie mi latanie, tylko nie mogę opanować latania bokiem do siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Tytuł ! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 z czasem idzie sie nauczyć kwestia przyzwyczajenia i opanowania modelu lama to przyjemny model i nie zniechęci cię do Heli Hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.