Motylasty Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 No to na początek parę moich modeli plastikowych z grupy "przygruntowych" W temacie plastików mam mała przerwę ( raptem z 9 lat ) więc to co pokazuje to już starocie. Ale czeka na mnie ukrytych w szufladce ok 300 modeli do posklejania, są to tanki, samoloty, śmigłowce w różnych skalach To co pokazuję to wycinek z gotowców, mam nadzieję uzupełnic ten zbiór fotografii modelami już gotowymi, a i zamiar posklejać cos nowego, do czego mnie Erni i inni usilnie namawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Extra modele.... Takim można się cały dzień przyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Mam nadzieję, że extra modele to tu się dopiero pojawią, jak się chłopaki sprężą ( Erni o Tobie mówię, bo widzę że Olo jakos nie chce chyba, a szkoda ). Wtedy to dopiero wam szczeny powypadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukis Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Ja swoją szczene długo zbierałem z podłogi Modele po prostu piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Jak dla mnie to bomba. Nawet kurz na tej ciężarówce świetnie wyszedł. Kawał dobrej roboty. Aż dziw bierze że Motylasty nie zrobił coś podobnego ale w skali 1:10 i RC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Aż dziw bierze że Motylasty nie zrobił coś podobnego ale w skali 1:10 i RC. I w dodatku z depronu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Nawet kurz na tej ciężarówce świetnie wyszedł. A gdzie tam świetnie - po prostu kierowca flejtuch z kurzu wozu do zdjecia nie wyczyścił, niechlujnie lał paliwo do baku i nawet nie wytarł. Do tego jakaś rdza, obicia... ;) Świetne modele i świetne fotki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Dzięki za słowa pochwały . Przyznam że czasami mi ręcami telepota by wrócić do plastików, tymbardziej że leży u mnie niedawno nabyta wyrzutnia SCUD ( pół metrowy model ),mam masę jego zdjęć i nomen omen właśnie takowe stacjonowały w dobrych czasach w moim mieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Fajne te Twoje "przygruntowce". A nie myślałeś o tym,by stworzyć z tego jakąś dioramę? A może i takowe masz na stanie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janeczek Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Witam Motylasty - piekne te Modele -jakiej Firmy one sa ? Kiedys przed laty tez sklejalem -np. Firmy TAMIYA - 1:35 -szkoda ze nie mam zdjec... No i szkoda ze "rozpierzchla" sie moja kolekcja...pozamienialem na motorki... Jezeli masz jeszcze 300 modeli do sklejanie to przynajmniej na Emeryturze nie bedzie Ci sie nudzic... :wink: Pozdrawiam Janek PS: Nie wiem czy TAMIYA jeszcze cos produkuje ...pamietam ze samo obejrzenie Katalogu tej Firmy powodowalo szybsze bicie serca ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Tamiya cały czas produkuje modele i ma się coraz lepiej U mnie kazdy katalog (nie tylko Tamii) powoduje szybsze bicie serca . Modele widoczne na fotkach to właśnie Tamiya, Dragon i Italerii. Dioreamek na własnym stanie niestety nie mam, ale przymierzam się powoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Pikne 1:35 Możesz pokazać jak wychodzą ci figurki ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Piękne modele!! Sam w wolnych chwilach robie plastiki, a i papier też. Jakiej firmy i w jakiej podziałce jest SCUD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 10 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 SCUD Dragona + blachy Eduarda + żywica. Podziałka to oczywiście 1:35 Model będzie powstawał BARDZO DŁUGO, gdyż mam do niego full dokumentacji Dla niewtajemniczonych, mówie o tej konstrukcji : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Widziałem toto na żywo jak we wojsku na szkoleniu byłem. Potęga po prostu! Zdjęć nie mam, ale kto to widział coby podchorąży z aparatem po jednostce biegał... W każdym razie - będę kibicował temu projektowi, bo, tak jak mówiłem, ta maszynka zrobiła na mnie większe wrażenie niż armata 152mm i Katiusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.