Mikid Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witam Mam 15 lat interesuje sie modelarstwem i informatyką. Mój pierwszy model Wicherek 10 (sprzedany nigdy nie oblatany) Drugi extra 330s depronowa lot około 30 sek... Obecny model Zefirek nieoblatany (przeciągnięty i przepadł na skrzydło no i gleba) (Poszukuje modelarza z okolic bydgoszczy najlepiej okolic w kierunku Nakła do pomocy przy ulotnieniu Zefirka...) Pozdrawiam Mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Witaj na forum! Myślę że kogoś znajdzesz. A jak nie to zawsze może znajdziesz inną formę pomocy. Wyślij swoje zdjęcie (awart) do Administaratora Qpy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.