Skocz do zawartości

Problem z kompem

Krzysztof-G2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety znowu mam problem :crazy:

Tym razem z kompem, a mianowicie: siedze sobie raz na takiej stronce o nazwie pfmrc.eu :rotfl: a tu nagle zwiecha kompa :shock: o co kaman?? kursor myszki dostał kropek i na monitorze też jest troche kolorowych pikselków, myślałem że to monitor, ale komp się nie "rozwiesił" czyli nacisnąłem RESET. Pierwszy widok to taki obrazek startowy z kilkoma pikselkami :shock: no dobra zostawiam to w spokoju ale nie chce mi się załadować dalej. Włączyłem na tryb awaryjny i wszystko gra, no to mówie włącze jeszcze raz. Po ponownym włączeniu działa aż do pewnego momentu gdzie znowu sie to dzieje :x. Niech ktoś mądry powie mi o co chodzi. A i skanowałem czy nie ma wirusów i były tylko takie tam cookies i nic więcej nie było.

Sorki trochę się rozpisałem ale inaczej nie szło opisać tego przypadku.

Opublikowano

wskażę Ci możliwe usterki

zasilacz (może mieć napięca ale są one niestabilne ) = 70% awarii

pamięć (wykonaj test programem memTest (wrunek z płyty butowalnej) = 20%

karta graficzna = 5%

kondensatory na płycie głównej (są wybrzuszone) = 5%

EDIT: literówki, powód dzisiejszego dziwnego pisania jest taki że wczoraj urodziła mnie się córeczka :)

Opublikowano

Też mi się tak wydaję, jak kiedyś przetaktowałem pamięć(karty graficznej) efekt był identyczny. Jeżeli kręciłeś kartę grafiki to przywróć domyślne ustawienia - powinno być ok.

Opublikowano

...urodziła mnie się córeczka...

No proszę, jaki zdolny...

Gratulacje :D Dla Ciebie, a przede wszystkim dla szczęśliwej mamy. Wiele zdrowia dla córy :jupi:

Nie będę gorszy od Tomka - znaj pańskie serce - wybaczam :P

Tym bardziej, że pewnie główeńkę Ci dzisiaj rozsadza, to co się dziwić, że palce przekłamują... :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.