Krzysztof-G2 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Niestety znowu mam problem :crazy: Tym razem z kompem, a mianowicie: siedze sobie raz na takiej stronce o nazwie pfmrc.eu :rotfl: a tu nagle zwiecha kompa :shock: o co kaman?? kursor myszki dostał kropek i na monitorze też jest troche kolorowych pikselków, myślałem że to monitor, ale komp się nie "rozwiesił" czyli nacisnąłem RESET. Pierwszy widok to taki obrazek startowy z kilkoma pikselkami :shock: no dobra zostawiam to w spokoju ale nie chce mi się załadować dalej. Włączyłem na tryb awaryjny i wszystko gra, no to mówie włącze jeszcze raz. Po ponownym włączeniu działa aż do pewnego momentu gdzie znowu sie to dzieje :x. Niech ktoś mądry powie mi o co chodzi. A i skanowałem czy nie ma wirusów i były tylko takie tam cookies i nic więcej nie było. Sorki trochę się rozpisałem ale inaczej nie szło opisać tego przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 Możliwe problemy z zasilaczem lub kartą graficzną. Montowałeś coś nowego do komputera ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-G2 Opublikowano 23 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 No też tak właśnie myslałem ale patrzyłem na zasilacz to ma napięcia ok a karta wydaje się być w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 może temperatura? Wszystkie wiatraki się kręcą jak dawniej? może za dużo kurzu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 wskażę Ci możliwe usterki zasilacz (może mieć napięca ale są one niestabilne ) = 70% awarii pamięć (wykonaj test programem memTest (wrunek z płyty butowalnej) = 20% karta graficzna = 5% kondensatory na płycie głównej (są wybrzuszone) = 5% EDIT: literówki, powód dzisiejszego dziwnego pisania jest taki że wczoraj urodziła mnie się córeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 meloow, ...drogi przyjacielu, a gdzież to Ty się tak spieszysz??? Masz za szybkie palce... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Winna jest pamieć na karcie graficznej, lub sterowanie nią. Raczej tylko to. Wymień Kartę. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piroman1024 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Też mi się tak wydaję, jak kiedyś przetaktowałem pamięć(karty graficznej) efekt był identyczny. Jeżeli kręciłeś kartę grafiki to przywróć domyślne ustawienia - powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 meloow, wczoraj urodziła mnie się córeczka Gratulacje! Pierwsza? Załóż temat, wszystkie literówki wybaczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ...urodziła mnie się córeczka...No proszę, jaki zdolny...Gratulacje Dla Ciebie, a przede wszystkim dla szczęśliwej mamy. Wiele zdrowia dla córy :jupi: Nie będę gorszy od Tomka - znaj pańskie serce - wybaczam Tym bardziej, że pewnie główeńkę Ci dzisiaj rozsadza, to co się dziwić, że palce przekłamują... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof-G2 Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Dzięki wszystkim za odpowiedzi, ale sam sobie z tym poradzić nie mogłem więc dałem fachowcowi który składał mi mój sprzęt i okazało się że brakowało jakiś plików systemowych 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.