ali1983 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 takie oto zaspy spotkały mnie dziś w drodze do pracy. śnieg sięgał do połowy zderzaka. a na zdjęciu miejsce po odkopaniu samochodu udało mi się pokonać 2 mniejsze zaspy ale ta 3 wygrała ze mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 fakt zaspy są jechałem dzisiaj quadem z pługiem przez wioski i powiem wam że zgarnąłem jakieś 70 ton sniegu ! a posypalem okolo 4 ton soli wiec niezle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppompka Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 U mnie chyba napadało troche więcej śniegu Po odśnieżenu wyjscia z bloku jest metrowa sterta śniegu. Chyba pierwsze ferie z sniegiem od kilku lat :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ja tam nienawidze śniegu i mrozu. Rozumiem że jest zima i trochę śniegu musi spaść. Ale nie że 1m zaspy i temperatura -25*C.... Nawet polatać nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nawet polatać nie można prawda, prawda!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 A hala to od czego ? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 A hala to od czego ? trzeba mieć na nią model. pozatym jechać 30km w jedną stronę... i przejezdną drogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 A ja wręcz uwielbiam zimę. Nie byłoby tyle problemów na drogach gdyby większość ludzi posiadała jakiekolwiek umiejętności prowadzenia samochodu. Jak ktoś nie umie niech nie jeździ, a jak ktoś chce lub musi to niech ćwiczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jak ktoś nie umie niech nie jeździ, a jak ktoś chce lub musi to niech ćwiczy. no ciekawy jestem jak byś sobie poradził ze swoimi umiejętnościami w metrowych zaspach jeżeli w ogóle byś ruszył! :wink: nie chodzi tu o umiejętności tylko jak temat mówi: o "warunki drogowe" :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbacz Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Wtedy nie da się jechać, to normalne. Przykładowo chodzi mi o to, że jak spadnie 10 cm śniegu to już masakra. Wielu ludzi nie potrafi ruszyć z miejsca, niektórzy nawet nie wiedzą na którą oś mają napęd. Jak ktoś niema choćby teoretycznej wiedzy jak ratować się z poślizgu nie powinien jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 To skoro jesteś takim "ekspertem" od jazdy to pokaż jak potrafisz "driftować" wychodzić z poślizgu niekontrolowanego.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 cholera, drogowcy już zdążyli posypać ulice solą :/ a takie ładne power slide'y się rano dało robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 qbacz, coś w tym jest , no ale czego się dziwić jak przeważnie warunkiem zaliczenia egzaminu na prawko jest poprawne zaparkowania auta :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 I tzw. Koperta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Kuba.K, trochę pojeździsz to zobaczysz ilu ludzi jeździ jak :ass: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ... Nawet polatać nie można A narty wystrugać nie łaska? Wychodzisz za chałupę i dookoła jedno wielkie lotnisko :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Ale jak palce do drążków przymarzną to co w tedy? qpa, Wiem jak inni jeżdżą.. sam jeżdżę motorem i samochodem. (samochodem tylko na wsi..ale jest gdzie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 jeżdżę motorem i samochodem. (samochodem tylko na wsi..ale jest gdzie ) Patrz -> skąd: Kielce :shock: Kielce to wieś ???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Nie... ja mam domek na wsi ( Bizoręda jak ktoś kojarzy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Kuba.K, Bizoręda jak ktoś kojarzy Urocza nazwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.