Gość Kuba.K Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Urocza nazwa. Mógłby kolega wyjaśnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja smigam Quadem i powiem wam ze przebijam sie przez zaspy a jak nie daje rady to wyciagarka ratuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubi120 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja smigam Quadem i powiem wam ze przebijam sie przez zaspy a jak nie daje rady to wyciagarka ratuje Chwalisz się czy żalisz ??????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 MałyRC, do czego ta wyciągarkę podczepiasz ? bo ja ni jak drzewa znaleźć nie mogłem w okolicy 8 metrów :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Do zaspy śniegu... Nie wpadłeś na to ? :roll: ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Do zaspy śniegu... no nawet się tego skomentować nie da :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ale jak palce do drążków przymarzną to co w tedy? Wtedy - zakładasz rękawiczki. :wink: Piękne słoneczko, żadnych tumanów na niebie, zero wiaterku i gęściutkie powietrze - w sam raz do latania. :mrgreen: Ale jak się nie chce ruszyć :ass: z ciepłej chałupy, to lepiej narzekać. Prawdziwy "hardcor" się nie poddaje takim głupstwom jak trochę zmarźniętej wody na polu i ciut niższa termodynamika powietrza. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Co za problem ,wystarczy kupic sobie Monster tracka i żadne zaspy nie są przeszkodą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Widziałem sterowany samochód przez wifi komputerem i służył również jako przekaźnik na zewnetrznej antenie wifi jechał na około 2km ;D więc można tak z samolotem kamerka i siedziec w cieplym domku przed oknem i latać ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Po co Wi-fi. Apartura nie wystarczy... Otworzyć okno puścic model. Zamknac okno i latac. Potem tylko wyladowac pod drzwi (ew.trafic w okno) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 no tak ale masz male pole widzenia a tak z kamerka.... widzisz wszystko jak pilot ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 czytam i czytam..i o czym Wy piszecie??Kuba.K, Cimek i MalyRc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Na początku było o nieprzejezdnych drogach. Potem doszło do tego że jest bardzo zimno i że sie nie da latac. I Mały RC powiedzial ze widzial sterowany samolot z Wi-Fi. I że można siedzieć w cepłym domu i latac .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 to ja wiem ale do czego dążycie ta rozmową :wink: w sumie to Hyde Park 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 czytam i czytam..i o czym Wy piszecie??Kuba.K, Cimek i MalyRc?? Popatrz na ich wiek :crazy: Z postów MałegoRC domniemywam że wiek lekko zawyżony :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Jak nie wierzycie daje link : http://users.ece.gatech.edu/~hamblen/489X/f05proj/WiDrive/about.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 dobra. może mała zmiana tematu, ale tylko na chwilę: co do latania zimą to czy gdy elektryk wpadnie dziobem-silnikiem w śnieg to nic się nie popali? bo ja tak chyba załatwiłem 1 silnik i teraz szkoda mi latać, żeby 2 nie padł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Wystarczy przedmuchać, wysuszyć i wszystko działa Nie jestem pewien ale chyba jak wejdzie śnieg w silnik to nie można dawać gazu. no nawet się tego skomentować nie da :? http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MałyRC Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Wystarczy przedmuchać, wysuszyć i wszystko działa Nie jestem pewien ale chyba jak wejdzie śnieg w silnik to nie można dawać gazu. Dokładnie, nie wolno dawać gazu należy odłączyć aku od regla i na grzejnik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek504b Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Rozmowy zupełnie odeszły od tematu, ale MałyRC..... nie działa Ci klawisz "shift" lub ","? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.