kefir Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dzisiejsze loty po 2 tygodniach wykonane na Wiczlinie koło kolegi domu I mimo zimna bardzo udane tylko video google miały problemy z włączeniem Easystar z obciętymi uszami choć już bardzo sfatygowany http://vimeo.com/9106213 Easyglider ma się całkiem nieźle http://vimeo.com/9105560 Edit: Poprawiłem tytuł (literówka).Osa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Gratuluje lotow i wytrwalosci w taką pogode Kefirku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Kefir dla mnie masz stajla xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dzięki FPV wciąga niesamowicie mówię wam to rozpościera skrzydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Dla mnie wypas Marzy się mi takie latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Loty jak zawsze super. Masz literówke w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Loty super :] Kefir - powiedz szczeże lepiej latać w googlach czy na monitorze lapka lub czymś mniejszym ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifau Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Kefir...jak zwykle super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Google są wygodne , ale trzeba się przyzwyczaić do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Kefir nie ma bata. w przyszlym roku na wakacje przyjedzam tam do Gdyni z FPV i latamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Kefir nie ma bata. w przyszlym roku na wakacje przyjedzam tam do Gdyni z FPV i latamy! Nie musisz do Gdyni od razu jechac (bo bede zazdrosny ze ktos odwiedzil Kefira przede mna ). W Piekarach Slaskich tez latamy fpv, zapraszam do odwiedzin w sezonie http://vimeo.com/7612114 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Diem, najpierw to muszę porobić prawko ,bez samochodu ani rusz ,sprzęt ,model etc, etc. Jedynie co to mogę podjechać zobaczyć co i jak tam u was jak sie ociepli a na wakacje w przyszlym roku to sobie zajade do Gdyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Nie ma sprawy, zalapiesz sie nawet na lot widokowy w goglach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Nie ma sprawy gg Twoje mam wiec jakos sie zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smootny Opublikowano 1 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Google są wygodne , ale trzeba się przyzwyczaić do nich ... może teraz w któryś weekend podjedziemy do ciebie "poprzyzwyczajać się" troszkę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2010 Jasne spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.