wojcio69 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Witam Ponieważ sebka 34 sam się pochwalił, to pogratulujmy mu podwójnego ojcostwa. 31.01.2010r. został ojcem dwóch synów. Sebka - GRATULACJE P.S. Nie większa przyjemność jest to robić pojedenczo :wink: Zawsze to jedna przyjemność więcej. Wiem, wiem, pojedynczo to każdy potrafi a dwa kozaki za jednym strzam, to już nie tak hop-siup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Gratulacje... i Wyrazy współczucia... :mrgreen: Biedaczysko się przez parę lat teraz podwójnie nie wyśpi... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 2 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Szczere gratulacje ale za to moze podwojnie opic :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 ...a, za rok-dwa, młotka ani kombinerek, czy pilnika nie znajdzie, nie wspominając o materiale, który bedzie się "ulatniał" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 moje gratulacje sebka, Nic Ci nie pozostaje jak tylko się cieczyć, a wiem co piszę, bo sam zostałem uszczęśliowiony córeczką 23.01.2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Wiem, wiem, pojedynczo to każdy potrafi a dwa kozaki za jednym strzam, to już nie tak hop-siup. to jeszcze pikuś Kolega strzelił sobie dwa przy okazji jak pracował nad jednym. Jest uszczęśliwiony trojaczkami, od 2,5 roku widzieliśmy się kilka razy, a nie wspomnę że zapomniałem który z nas ma twardszą głowę do wspólnej biesiady No i zmienił się tez jego światopogląd, z ogromną chęcią wychodzi do pracy i ma żale że tak szybko ją kończy. Co nie zmienia faktu ze GrATULUJE OJCOSTWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 ...Nic Ci nie pozostaje jak tylko się cieczyć, Marcin, on na pewno spożyje odpowiednią ilość wspomnianych cieczy, możliwie wysokooktanowych :wink: Swoją drogą zazdroszczę Wam, chłopaki. Pamiętam, jak mnie się dzieci rodziły..eee, tzn za pomocą mego szczęścia dozgonnego :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 hmmm no gratuluje ale moze jest roztargniony i zapomnial ze juz zrobil ? :rotfl: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.