Lukaszm Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam serdecznie, Poszukuję modelarza z Chojnic(woj. Pomorskie) lub okolic. Osoby takiej szukam głównie z powodu mojego taty, który uważa, że samemu zabawę z modelarstwem nie jest zbyt dobrze zaczynać samemu(i słusznie, rok temu kupiłem samolot RTF nieznanej firmy, jak można się domyśleć nie poleciał, a dodatkowo był on na osprzęcie, który do niczego się nie nadaje(27 MHz)) Niestety w mojej okolicy nie ma żadnej modelarni ani niczego podobnego, dlatego zwracam się o pomoc na tym forum, może się ktoś znajdzie i doradzi w sprawie doboru modelu, osprzętu itd. i pomógłby w oblocie i podobnych sprawach. Na forum wiele osób pisze, że najlepszy start jest z osobą, która jest doświadczona w lataniu zdalnie sterowanym i mam nadzieję, że dzięki pomocy takiejże osoby uda mi się mieć dobry start Z góry dziękuję za odzew, prosiłbym o pisanie na PW lub e-mail: Lukaszm6@gmail.com Pozdrawiam Łukasz (Jeżeli temat zamieściłem w złym dziale proszę o przeniesienie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam. W Złotowie jest grupka bardzo uczynnych kolegów-modelarzy, jeżeli odległość nie jest dla ciebie problemem to na pewno spotkałbyś się z życzliwością z ich strony. Tutaj jest ich wątek http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=22501. Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukaszm Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 ahaweto, wielkie dzięki!!! Właśnie takiej grupy ludzi szukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.