AndrzejC Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Długo zastanawiałem się nad napisaniem tego posta, ale co tam :wink: jakiś czas temu budowałem swoją łódkę do wyścigu w klasie FSR. Kadłub wyszedł z pod ręki aktualnego mistrza świata w tej klasie. Tą łódką ścigam się już drugi sezon. z uwagi na to że ta dyscyplina jest o wiele mniej popularna niż modelarstwo lotnicze chciałbym pokazać kolegom lotnikom jak taka łódka wygląda. Byc może któryś z Was się skusi na budowę czegoś podobnego. Ja ze swojej strony chętnie udzielę wszelkich porad w tym temacie. Ma nadzieję ,że moderator mnie nie wywali za podanie linka do strony na której jest ta relacja ponieważ przeniesienie całego materiału na tą stronę zajęło by mi dużo czasu. Materiał zamieszczony jest na wrocławskiej stronie modelarzy FSR. Jeżeli któryś z kolegów miał by jakieś uwagi to możemy podyskutować Oto link: http://www.fsrv.wroclaw.pl/forum/viewtopic.php?f=12&t=505&p=4310#p4310 Właśnie zacząłem budować nową łódkę FSR OFFSHORE 7,5 i chyba także zdecyduję się na przedstawienie relacji, choć to wbrew pozorom zabiera dużo czasu. A.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Przeczytalem z zapartym tchem, super relacja Takich relacji mogloby byc wiecej na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.