Patryk Sokol Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Witam! Mam taki problemik: Otóż kiedyś w Młodym Techniku, w dziale na warsztacie widziałem opis wykonania takiego fajnego zegara, opartego na kołach zębatych wykonanych w dużej mierze z zapałek. Był on w roczniku w którym publikował tam Jarosław Hajduk artykuły modelarskie. Jakkolwiek sam numer musiałem komuś pożyczyć, a zbliżają się urodziny mojej Dziewuchy, to i nadało by się na prezent. Poratował by mnie ktoś skanem tego opisu? Byłbym naprawdę bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locke Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Co prawda skanu nie mam, ale może tu coś znajdziesz: http://www.mlodytechnik.pl/?id=12 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Nie znajdę. Interesujący mnie rocznik to jedna z niewielu dziur w tym archiwum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 A wiesz w którym to było numerze ? Łatwiej było by znaleźć, w szkole chyba mają prenumeratę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Właśnie nie wiem... W każdym razie szukać trzeba w tych rocznikach w których były artykuły o modelarstwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Tam na tej stronie Młodego Technika jest forum może tam byś zapytał, pewnie by pomogli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.