darek.3333 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Zamocowałem aparat do mojego spalinowego Puzzla i nakręciłem filmik z iglicą i cylindrem os maxa 46 LA w roli głównej. Nie był to efekt zamierzony. Po obejrzeniu filmiku aż sprawdziłem , czy silnik się nie poluzował - wszystko sztywno zamocowane :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Ale filmik fajny!! Fajne płozy w modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Mi też się podoba Jak roztają śniegi, można by pomyśleć o przytroczeniu kamerki pod kadłubem z lekkim skłonem ku matce ziemi. Wtedy powinny być super widoczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Mi też się podoba Jak roztają śniegi, można by pomyśleć o przytroczeniu kamerki pod kadłubem z lekkim skłonem ku matce ziemi. Wtedy powinny być super widoczki Zrobiłem już wysięgnik na aparat z boku modelu (po przeciwnej stronie niż tłumik coby aparat nie opływał olejem :wink: ) więc nie muszę czekać aż śniegi się roztopią :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Ale biało w okolicy ... gar sie trzęsie ale filmik dobry :-) ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.