darek.3333 Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Zamocowałem aparat do mojego spalinowego Puzzla i nakręciłem filmik z iglicą i cylindrem os maxa 46 LA w roli głównej. Nie był to efekt zamierzony. Po obejrzeniu filmiku aż sprawdziłem , czy silnik się nie poluzował - wszystko sztywno zamocowane :wink:
czarek66 Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Ale filmik fajny!! Fajne płozy w modelu.
DarekRG Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Mi też się podoba Jak roztają śniegi, można by pomyśleć o przytroczeniu kamerki pod kadłubem z lekkim skłonem ku matce ziemi. Wtedy powinny być super widoczki
darek.3333 Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Opublikowano 15 Lutego 2010 Mi też się podoba Jak roztają śniegi, można by pomyśleć o przytroczeniu kamerki pod kadłubem z lekkim skłonem ku matce ziemi. Wtedy powinny być super widoczki Zrobiłem już wysięgnik na aparat z boku modelu (po przeciwnej stronie niż tłumik coby aparat nie opływał olejem :wink: ) więc nie muszę czekać aż śniegi się roztopią :wink:
mirolek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Ale biało w okolicy ... gar sie trzęsie ale filmik dobry :-) ms
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.