darek.3333 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Zamocowałem aparat do mojego spalinowego Puzzla i nakręciłem filmik z iglicą i cylindrem os maxa 46 LA w roli głównej. Nie był to efekt zamierzony. Po obejrzeniu filmiku aż sprawdziłem , czy silnik się nie poluzował - wszystko sztywno zamocowane :wink:
DarekRG Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Mi też się podoba Jak roztają śniegi, można by pomyśleć o przytroczeniu kamerki pod kadłubem z lekkim skłonem ku matce ziemi. Wtedy powinny być super widoczki
darek.3333 Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Mi też się podoba Jak roztają śniegi, można by pomyśleć o przytroczeniu kamerki pod kadłubem z lekkim skłonem ku matce ziemi. Wtedy powinny być super widoczki Zrobiłem już wysięgnik na aparat z boku modelu (po przeciwnej stronie niż tłumik coby aparat nie opływał olejem :wink: ) więc nie muszę czekać aż śniegi się roztopią :wink:
mirolek Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Ale biało w okolicy ... gar sie trzęsie ale filmik dobry :-) ms
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.