Marek:D Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 Pawle zmieniłeś może docelowe śmigło z Bieli na fialę/vess? Jeżeli tak to na jakie dokładnie? PS Super lata pilot, model się tylko słucha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Fiala 22x8, na Vesa narazie szkoda mi kasy. Ale fiala zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie, super wyważona, sztywna, lekka i modelem szarpie jak widać dość energicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 /ciach/Ale fiala zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie/ciach/ A nie mówiłem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 26 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 A nie mówiliśmy ... :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 No coś tam przebąkiwaliście :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.