diem Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 Nalezy rowniez pamietac by zbyt dlugo nie pozostawiac wlaczonego nadajnika bez chlodzenia. W tym wypadku nic nie powinno sie stac bo sie mocno nie grzeje ale nalezy zawsze kontrolowac temperature. Jakosc kamery zobaczysz Wojtku dopiero w dzien. Na prawde sie zdziwisz. W tej chwili jedynie moglbys sprawdzic czystosc obrazu nakierowujac ją na lampę. Brak kolorow, slaba jakosc - tryb nocny Wojtku mozesz sobie zakupic jeszcze szerszy obiektyw do tej kamerki, nie kosztuje duzo - 13zl bodajze. W tej chwili masz 3.6 - obiektyw jest okej do rekreacyjnego latania ale na poczatek mozesz sprobowac z 2.8 - bedziesz duzo wiecej widzial na boki dzieki czemu latwiej bedzie Ci sie odnalesc w powietrzu. Przyspieszona nauka latania
motyl Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 to i ja od siebie 3 słowa da mi ktoś namiar na małą, tanią i z szerokim kątem kamerkę ? najlepiej kolorową ?
diem Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Opublikowano 6 Marca 2010 Motyl plytkowa? W watku "jak tanio zaczac" jest sony. Obiektywy są wymienialne, kosztuja ~13zl sztuka na allegro.
motyl Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 W watku "jak tanio zaczac" jest sony tzn gdzie ?? bo nie mogę znaleźć. a kamerę potrzebuję jako wsteczną do samochodu.
Andych Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Trzeba było tak ordazu: http://www.chinavasion.com/index.php/cName/car-accessories-rear-view-cameras/
Artur z kołobrzegu Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Proszę doradźcie , jaką szerokość kadłuba chcielibyście mieć aby bez problemu pomieścić całą elektrykę ? celuje w coś koło 8 cm - starczy ? jak sądzicie ?
krzysztof21 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 A zależy co chcesz wozic na pokładzie - ja planuje wsadzić aparat fotopstryk i jak ma szer. 8,5 cm to kadłub będzie + 2 cm miał. w najszerszym miejscu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.