diem Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Nalezy rowniez pamietac by zbyt dlugo nie pozostawiac wlaczonego nadajnika bez chlodzenia. W tym wypadku nic nie powinno sie stac bo sie mocno nie grzeje ale nalezy zawsze kontrolowac temperature. Jakosc kamery zobaczysz Wojtku dopiero w dzien. Na prawde sie zdziwisz. W tej chwili jedynie moglbys sprawdzic czystosc obrazu nakierowujac ją na lampę. Brak kolorow, slaba jakosc - tryb nocny Wojtku mozesz sobie zakupic jeszcze szerszy obiektyw do tej kamerki, nie kosztuje duzo - 13zl bodajze. W tej chwili masz 3.6 - obiektyw jest okej do rekreacyjnego latania ale na poczatek mozesz sprobowac z 2.8 - bedziesz duzo wiecej widzial na boki dzieki czemu latwiej bedzie Ci sie odnalesc w powietrzu. Przyspieszona nauka latania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 to i ja od siebie 3 słowa da mi ktoś namiar na małą, tanią i z szerokim kątem kamerkę ? najlepiej kolorową ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Motyl plytkowa? W watku "jak tanio zaczac" jest sony. Obiektywy są wymienialne, kosztuja ~13zl sztuka na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 W watku "jak tanio zaczac" jest sony tzn gdzie ?? bo nie mogę znaleźć. a kamerę potrzebuję jako wsteczną do samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andych Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Trzeba było tak ordazu: http://www.chinavasion.com/index.php/cName/car-accessories-rear-view-cameras/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Proszę doradźcie , jaką szerokość kadłuba chcielibyście mieć aby bez problemu pomieścić całą elektrykę ? celuje w coś koło 8 cm - starczy ? jak sądzicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Jak dla mnie spokojnie starcza 5cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztof21 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 A zależy co chcesz wozic na pokładzie - ja planuje wsadzić aparat fotopstryk i jak ma szer. 8,5 cm to kadłub będzie + 2 cm miał. w najszerszym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.