Leda_g Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Zapowiada się ciekawy dość duży model na ten rok (jak nie będzie poślizgów w MPX) Myślę że ciekawy model tak dla początkujących jak i do poszalenia Samolot krótkiego startu i lądowania A jakie fajne podwozie ;D Rozpiętość - 1400 mm Długość - 980 mm Waga - 1130 g Pow. skrzydeł - 38 dm? Obciążenie - 30 g/dm? Funkcje - ster wys, kier, lotki, klapy Warto zobaczyć film http://www.multiplex-rc.de/cms/vorschau/upload/d_videos/funcub_D.WMV Więcej informacji o modelu http://www.multiplex-rc.de/cms/vorschau/upload/d_katalog/2010_funcub_d.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Na filmie jest inny model...ale też fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leda_g Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Faktycznie mój błąd - poprawione :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Pływaki są w komplecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary14 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 No i fajnie, choć wolałbym jakąś akrobatkę :wink: Pływaki są w komplecie? Wątpię... Pewnie będzie tak jak z MiniMagiem. Bardzo podobnie wyglądą EasyCub Martina Mullera - pewnie stąd koncepcja. P.S O ile się nie mylę, to właśnie on latał na tym filmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 klapy To lubie, ciekawe jaka cena... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Witam No ciekawie się zapowiada Jarku, cena? Tak jak zawsze - za wysoka :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 ...Jarku, cena? Tak jak zawsze - za wysoka :wink: to fakt ale za to gwarancja, że model będzie latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielstol Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Poczekamy trochę i będziemy mieć chińską podróbę dużo tańszą ale o gorszych własnościach lotnych i wytrzymałościowych . Niestety za jakość się płaci :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Przecież to jest zwykły easy cub tylko, że z kołami od traktora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Z pewnych źródeł dowiedziałem się że owy model będzie kosztował w granicach 500 zł~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Niby z jakich bo gdybac kazdy moze ,poprzyj to jakims zrodlem .nie tylko tworczoscia literacka :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Easy Cub w wersji STOL i tyle :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Jest mój :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Za tą cene sie nie opłaca. Lepiej kupić http://www.cyber-fly.pl/produkt-761.html bo większy i fajniejszy. Albo http://www.cyber-fly.pl/produkt-667.html w wersji elektro Ale to tylko moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 21 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Easy Cub kosztuje 316zl w nowej cenie [według cyberfly], mysle że ten model bedzie kosztował około 400zł :wink: Niby Easy Cub też ma lotki i klapy ale ja ufam multiplexowi, latałem kilkoma modelami tej firmy i żaden mnie nie zawiódł :wink: Tutaj zasadnicza różnica to przeznaczenie modeli :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperBeb Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Myślę , że można to uznać jako oficjalną cenę: 359 zł http://abc-rc.pl/p/2/1327/model_mpx_-_funcub_-_wszechstronny_trenerek-modele_z_epp-samoloty.html Mam pytanie:Zdecydował się ktoś na ten model ? Bo ja mam taki combos do tego modelu: Silnik Serwa razy 4 Regulator Pakiecik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbak Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Myślę , że można to uznać jako oficjalną cenę: 359 zł http://abc-rc.pl/p/2/1327/model_mpx_-_funcub_-_wszechstronny_trenerek-modele_z_epp-samoloty.html Mam pytanie:Zdecydował się ktoś na ten model ? Bo ja mam taki combos do tego modelu: Silnik Serwa razy 4 Regulator Pakiecik Troszkę za późno piszesz. Już kupiłem i wyposażyłem model. Czekam na lepszą pogodę do oblatania Relacja tutaj: mój blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperBeb Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Możesz powiedzieć gdzie zakupiłeś bo jestem chętny ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 29 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 Beb najpierw czytaj potem pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.