Marek:D Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Znalazłem coś takiego na youtube, może komuś się przyda: http://www.youtube.com/watch?v=WecR76zhrVY&feature=player_embedded. Osobiście spróbuję coś takiego wykonać i dam znać jak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 25 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2010 Przyznam się że pomysłowe i ciekaw jestem czy to jest trwałe? Nigdy nie robiłem w ten sposób z obawy przed tym że podczas naprężania foli puszczą miejsca klejenia rożnych pasków folii. Czekam na twoja relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Dlatego daje sie zakładkę ok 5-10mm:) a pomysł na oklejanie wydaje sie byś bardzo prosty. Czym było to czym spryskał blat? zwykły środek czyszczący czy jakieś coś bardziej "fachowego"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_G Opublikowano 26 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Teflon spray żeby nie przywierało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.