karlem Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 ...ale :ass: ze mnie :shock: Porządkowałem dysk i usunąłem nie ten folder, co trzeba :oops: Lewy shift i usuń, więc w koszu go nie widać i przywrócić nie mogę :wall: Jest może jakiś, niezbyt wyrafinowany, sposób na cofnięcie tego :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q.jakub Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Spróbuj może tym http://www.dobreprogramy.pl/PC-Inspector-File-Recovery,Program,Windows,11565.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Znalazło, tylko jak to ściągnąć na stare miejsce... ...niby odzyskało, ale puste... Pewnie jednak NTFS nie rusza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Znalazło, tylko jak to ściągnąć na stare miejsce... ...niby odzyskało, ale puste... Pewnie jednak NTFS nie rusza... Tzn pusty katalog masz ? Spróbuj tego : http://www.dobreprogramy.pl/Recuva,Program,Windows,13044.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 tak w niektórych podfolderach coś jest, ale niektóre pliki zero, tylko nazwy... Praktycznie tylko nazwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 http://www.dobreprogramy.pl/Recuva,Program,Windows,13044.html Edit : Tutaj masz listę programów do odzysku. Trzeba próbować. http://www.dobreprogramy.pl/Odzyskiwanie-danych,Kategoria,Windows,86.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 ok. dzięki, będę katował :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Witam Nooo szanowny Jubilacie toś troszku namieszał. Wysłałem Ci życzenia a Ty mi w odpowiedzi jakieś maile dziwnej treści . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozi27 Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Witam,moze sprobuj przywracanie systemu do ostatniej daty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 ...Wysłałem Ci życzenia a Ty mi w odpowiedzi jakieś maile dziwnej treści :shock: Jak rany, na każde życzenia grzecznie odpowiadałem, więc ... :?: :?: :?: Możesz to podesłać? PS Przepraszam, właśnie przy pisaniu PW do Ciebie stwierdziłem odwrotne działanie klawiatury, tzn pozamieniane litery :oops: , po wyjściu z sieci i ponownym zalogowaniu się na forum problem zniknął... ozi27, Przywracania systemu spróbowałem w pierwszej kolejności... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Przywracania systemu spróbowałem w pierwszej kolejności... nie pomoże bo przywraca tylko konfiguracje tego próbowałeś ? http://www.dobreprogramy.pl/UndeleteMyFiles,Program,Windows,12355.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkas Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Witam, ja odzyskiwałem pliki z uszkodzonego dysku programem Easy Recovery. Można powiedzieć, że im głębiej plik był 'zakopany' tym był bardziej uszkodzony, lub Go w ogóle nie było. Byłem zdziwiony, bo odzyskał mi pliki, o których nie miałem zielonego pojęcia, że kiedykolwiek znajdowały się na moim dysku, więc może w Pana przypadku uda się je odzyskać Pozdrawiam, Mateusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 PC inspector file recovery niby widzi ten usunięty folder, ale pliki są zerowej objętości. Pozostałe nawet nie pokazują tego usuniętego folderu. Trochę szkoda, bo dość długo gromadziłem te pliki, ale nie było tam nic, czego nie mógłbym przeżyć ... Następnym razem najpierw kosz; zawsze można przywrócić, będę miał nauczkę. Dzięki wszystkim za zainteresowanie i rady Matkas Nie musisz mi "panować"... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Pliki usunięte nie są fizycznie usuwane z dysku dlatego programy do odzysku danych mogą je odzyskać jeśli nie zostały nadpisane. Jeżeli usunięty folder znajdował się na partycji systemowej prawdopodobieństwo odtworzenia usuniętych danych spada dość znacznie. Sama praca Windows do tego doprowadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 warunek poprawnego i pewniejszego odyzku jest taki że po utracje danych należy jak najszybciej wyłączyć komputer a dysk wyjąc i odzyskiwać dane na innym komuterze. niestety 99% osób o tym nie wie oraz nie ma mozliwości podłączenia dysku do innego komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 28 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Spróbuj Karolu jeszcze Restoration . Radzi sobie z NTFSem i robi odtworzenie przez kopiowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 2 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Niestety, też nie pomogło - odzyskało części plików, nie do użytku. Miałem tam m.in. kilka filmów... Trudno, sam jestem sobie winien. :oops: Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.