Depesz Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Wiem, ale to jest konkretny pierwowzór, wg którego powstała wersja BH. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 A po czym tak sądzisz, przecież Chipmunk jak wiele innych rejestracja też się nie zgadza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Numer boczny WG430, ja mam taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej1977 Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Witam W moim Chipmunku siedzi RCGF 32cc , zapłon i zasilanie zamontowane na wrędze silnikowej , pakiety zasilania zamontowane centralnie i przy takiej konf. musiałem dołożyć ok 80g na ogonie . Jeśli chodzi o klapy i kompensacje sterem wysokości jest ono niewielkie , nie jestem w stanie teraz tego zmierzyć bo model zimuje w kubraczku pod sufitem )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 No faktycznie numer boczny się zgadza.. ja i tak musiałem zrobić malowanie w/g oryginału i mieć na to "papiery" więc fabryczne oznakowanie odpadało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Depesz Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Witam. Czy wkręcaliście wkręt przez skrzydło do rury łączącej płaty? Wydaje mi się to zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Oleksy Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Nie ja nie wkręcałem, ja mam skrzydła ze śrubami z przodu a z tyłu zrobiłem haki na gumę i tak latam.Nowe wersje zestawu mają zmienione mocowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.