kojot Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Jak co roku organizujemy na lotnisku coś na kształt otwarcia sezonu. Oczywiście spora część z nas latała bez przerwy, nowy sezon od pewnego czasu ma się dobrze, ale imprezka musi być. Zapraszamy w sobotę, 26 maja 2007. Znajdzie się kawałek kiełbasy z grilla, pracujemy nad tym, żeby było też na czym modelarskie oko zawiesić. Szczególnie miło będzie nam gościć ekipy ESA z Pałacowej i Celulozy, o ile to zaproszenie do nich dotrze. Niestety, obie ekipy komunikują się na forum zamkniętym. Więcej strona lotniska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Cześć! Co Ty gadasz, trochę nas tu jest ;-) Przekaże dalej, ale już 3 osoby wiedzą. Do tego... 2 raczej na pewno będą - w tym ja się zawieram :-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 No to wpadaj FOX czeka jak przeżyje oblot bedzie holowanko ESA jeszcze nie dojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 No poślizg z ESA jest. Ja pewnie jutro odbiorę swojego, ew. w sobotę. Tak czy siak micro-JET'a jeszcze mam ;-) "Celulozy Team" 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 "Celulozy Team" 8) Oj będzie jatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Ja już wolne wziąłem na ten dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Przedstawiciel lataczy z lotniska Babice też postara się być - w końcu "zdalnie sterowaną deflorację" przeżył w Falentach, w towarzystwie kilku kolegów latających aktualnie w Parzniewie :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Będzie nam bardzo miło. Ekipa z Falent trzyma się mocno :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Czy koledzy z modelami ESA mogli by dać znać czy się wybierają do nas w sobotę i koło której można się ich spodziewać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 kojot, bibułkę czy krepinkę trzeba skołować samemu czy ktoś coś organizuje w tej kwestii ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Myślę, że prawdziwy ESAowiec, taśmę ma zawsze w kieszonce :rotfl: Ale postaram się pamiętać, żeby zabrać na lotnisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 kojot, to już sie bój Zobacz bojową wersje mojego tak w sobotę bladego MIGa-3 Silnik fajnei spisuje się na śmigiełku GWS1060HD, na 9050 troszke zrywał strugi na śmigle:( Licze że w sobote będiz emożna wykonać test twoim miernikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Ale żeś mu "Kosę" zasadził prawie na połowę skrzydła Z takim śmigłem to ślepy nawet trafi Model super pomalowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
km_pl Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Czy koledzy z modelami ESA mogli by dać znać czy się wybierają do nas w sobotę i koło której można się ich spodziewać? Na 99% bedą co najmniej dwie osoby z 'Celulozy Team': planuję pojawić się około 11:00 z FW190, Doman mam nadzieję do soboty skończy swojego KI61 i zabierze się ze mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 suuuuuuper! zapraszamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 I po imprezie. Zobaczymy co napiszą uczestnicy. Z mojej strony garść faktów i ogromne podziękowania dla wszystkich gości, którzy zaszczycili naszą imprezkę. - Na parkingu naliczyłem 35 samochodów, czyli było nas z 50 osób. - Tablica kanałów zajęta kanał przy kanale. - 2 loty 3m modelu Wiesława Chmielewskiego - wspaniałe. Jeden samolot w powietrzu i niesamowita cisza na lotnisku, wszyscy wpatrzeni w niebo. - Dwa starcia ESA, w każdym chyba 6 modeli - Towarzystwo nie dało rady 10 kg kiełbaski podwawelskiej - 12 litrów Coli, 9 litrów wody, 1 worek węgla drzewnego, 2 ketchupy i 2 musztardy ;D - 1 Me109 ESA staranowany na pasie przez spalinowego akrobata (benzyna 25ccm) :ass: - 1 FW 190 - combat spalinowy zagubiony w zbożu :cry OK. 15 nadciągająca burza ekologicznie zakończyła imprezę. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za przybycie. Będę w tym poście dopisywać linki do multimediów z otwarcia, jak tylko będą napływały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Ja tam byłem Cole i wode piłem .... Spotkałem kilku kolegów z naszego forum, niektórzy polatali niektórzy tłumaczyli się że niby coś nie skończone maja itp :roll: Było fajnie, czekam na fotki. Zawiódł meni tylko CAT i nie przybył z holownikiem :/, ale siła wyższa go zatrzymała więc nie ma co się dąsać Mam nadzieje że koledzy obecni wpiszą się tu, bo z niekórymi rozmawiałem ale nie miałem zielonego pojęci akto to i skąd mnie zna ( Ja-Jacek to w twoim kierunku) A jak dobrze pójdzie to jutro na poszukiwania przybęda koledzy Glajciarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja-Jacek Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Ok Motylu nastepnym razem sie poprawie.A w powitaniu napisales ze sie spodkamy na lotnisku i tak sie stalo .Pare fotek mam i filmik tez sie znajdzie tyle ze nie umiem go wstawic a syn wyjechal! :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Ja-Jacek, Podeślij mi na M@ila motyl@isko.net.pl Skumałem dopiero jak odjechałeś i zobaczyłem naklejke na samochodzie:) A miałem kilka interesujących mnie pytań w twoim kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Ktoś na m@ila podesłał mi 2 dzisiejsze fotki to je wstawiam Taka mała walka A tu piękna maszynka p.W Chmielewskeigo tuz przed startem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.