awiator Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Polecam wytrwać do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Masakra. Szczęście że z dala się to stało. Jak by ktoś oberwał takim silnikiem to mógł by tego spotkania nie przeżyć :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Miałem coś podobnego w modelarni.Zwracałem uwagę włascicielowi Katany żeby wzmocnił tzw domek na którym mocuje się silnik.Wręga tylko była wklejona!!!! Podczas mojej nieobecności silnik miał być odpalony .Sczęście że tylko "pryknął' i "odleciał" wraz z wregą.Nawet nie chcę mysleć co by się stało gdyby "zaskoczył" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Masakra... Ktoś na forum podał link jak EDGE zahaczyło skrzydłem o przyczepę... silnik 50ccm poleciał kawałek dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Właśnie to samo pomyślałem że albo niedopatrzenie, albo błąd konstrukcyjny, a na pewno to i to dało widoczne na filmie skutki. Nikt by się nie chciał znaleźć na drodze rozpędzonej kosiarki :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.