instruktor Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Dzięki uprzejmosci Maćka (Malkera) i jego Taty zakupiłem serwa Hxt 12k .Na moje" starcze" oko będa nadawały się do Ultka 1.85 m.ponieważ nie mogłem znależc opini o nich pozwalam sobie zapytac czy ktoś je użytkuje i o wnioski o nich http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=2&Product_Name=HXT_10kg_Servo_(metal_gear)_55g_/_10kg_/_.16sec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Dzięki uprzejmosci Maćka (Malkera) i jego Taty zakupiłem serwa Hxt 12k .Na moje" starcze" oko będa nadawały się do Ultka 1.85 m.ponieważ nie mogłem znależc opini o nich pozwalam sobie zapytac czy ktoś je użytkuje i o wnioski o nich Szczepanie używam tego serwa madnessie 2 do steru kierunku od roku czasu jak na razie bez zastrzeżeń . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Panowie, ja również mam to serwo. Nie wydaje się wam, że dostarczone orczyki są za delikatne? W moim wyrobiły się ząbki. Orientujecie się może czy jakieś aluminiowe będą pasowały? Potrzebuję ten najdłuższy - podwójny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.