instruktor Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Dzięki uprzejmosci Maćka (Malkera) i jego Taty zakupiłem serwa Hxt 12k .Na moje" starcze" oko będa nadawały się do Ultka 1.85 m.ponieważ nie mogłem znależc opini o nich pozwalam sobie zapytac czy ktoś je użytkuje i o wnioski o nich http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=2&Product_Name=HXT_10kg_Servo_(metal_gear)_55g_/_10kg_/_.16sec
Krzysztof Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Dzięki uprzejmosci Maćka (Malkera) i jego Taty zakupiłem serwa Hxt 12k .Na moje" starcze" oko będa nadawały się do Ultka 1.85 m.ponieważ nie mogłem znależc opini o nich pozwalam sobie zapytac czy ktoś je użytkuje i o wnioski o nich Szczepanie używam tego serwa madnessie 2 do steru kierunku od roku czasu jak na razie bez zastrzeżeń .
robertus Opublikowano 15 Czerwca 2013 Opublikowano 15 Czerwca 2013 Panowie, ja również mam to serwo. Nie wydaje się wam, że dostarczone orczyki są za delikatne? W moim wyrobiły się ząbki. Orientujecie się może czy jakieś aluminiowe będą pasowały? Potrzebuję ten najdłuższy - podwójny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.