Gość pitplane Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Witam Ci, którzy nie dojechali niech żałują. Świetna organizacja, masa lotów i dobre czasy. Zapraszam na http://www.f3f-klif.pl/2010/03/trening-na-6-z-plusem/ Opis, zdjęcia i film na jednej stronie (bezpośredni link ) Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 NAJS jak zwykle ! Ale normalnie Flash jakie wyniki zrobił. Jestem normalnie zaskoczony. Ktoś tu ma niezłą nową starą maszynkę. eh .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Flashka jak flashka, ręka pilota była tu decydująca. Jurek zakręty robił najlepiej. Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Troche mi szkoda jak przegladam wasze relacje. Mialem nadzieje, ze sie wybiore do was w maju na zawody. Tylko, ze nie ma kiedy wybrac sie na zbocze, tym bardziej, ze najblizsze jest 170 km od domu. Wojtek Zaplanowalismy dzisiaj pierwszy w tym roku maly trening F5B, ale koledzy stwierdzili, ze za zimno, ziemia twarda bo zmarznieta. Kadluby beda pekac itd... Eeehhh ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 fakt, samemu pewnie troche ciezko, ale zwykle przy Pucharze Bałtyku , jak tylko pozwalają warunki, robimy treningi przez kilka dni, przed zawodami. Tak więc, prawdopodobnie i przy MP tak może się zdarzyć Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Widzę, że nie ma co się wybierać nad morze, Wy latacie i latacie, a ja jeszcze Trinity nie miałem w tym roku w ręce dwa pytania - skąd te zera u Bartka i Kuby oraz jak spisuje się Sejud-1 vel. Eliptyk? a Flash to chyba nie ta kategoria :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.