Irek M Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Znajomy znajomego wykonał dla mnie śruby o gwincie calowym tzn 3/16''x 25mm. 3/6 to ok 4mm. Na ile byście realnie wycenili tę usluge? Ode mnie poproszono 80zł za to. Dla mnie to stanowczo za dużo tym bardziej , że początkowo w cenę wliczona byla wartośc narzynki, ktorą miałem otrzymać. Wyszło, że za 8 śrubek zapłacić mam 80zł. Wydaje mi się, że nawet 50zł to drogo ale może to strasznie rzadka średnica. Może więc dużo taniej samemu kupić taką narzynkę i nagwintować sobie. A może ktoś z Was ma i wykonałby ale nie za taką kasę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Jeszcze tydzień jestem na zwolnieniu chorobowym. Jak pójdę do pracy to postaram się zrobić to dla Ciebie.Cena taka sama jak dla Macieja (Malinn) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Szczepan narazie dzięki, bardziej chcialbym wybrnąć z tej już istniejącej sytuacji. Tzn ile powinienem zapłacić za to co mi wykonali? możesz mi na PM podesłać propozycję jeśli straszliwie różni się od tej podanej przeze mnie, ale i tak dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 instruktor, skoro mas zmożliwość toczenia takowych gwintów to moze mi wytoczysz kontre na wał przy śmigle z małym gwintem to przykręcenia kołpaka ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Motylku jak wspomniałem za tydzień będę w pracy i tzw 0 problemu jedyny problem to rysunek musiśz dostarczyć!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markuz Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 z tego co się oriętuje to prywaciaże licza sobie za godzine pracy bynajmniej tak jak u nas w mieście , u nas to kosztuje 35 zł do 150 wzależności co się robi , nacięcie takich gwintów nie trwa wiecej jak 10 minut , moim zdaniem 5 zł od sztuki to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.