zaur Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 P-62 to moja perełka. Dlatego wygląda jak wygląda. Do walki kiedyś popełnię bardziej uproszczony a i balsiany jest w planach. Tymczasem ujeźdżam peczterdziestkę. Niestety moje umiejętności nie kwalifikują mnie nawet jako celu do treningu. Sam spadam Ale jak już, to .. Chciałbym zobaczyć Spowitha i Albatrosa tak jak inne pełnokadłubowce w rzeczywistości. Niestety Wrocław ciut za daleko. Może gdzieś bliżej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Jeżdże po całej polsce i często mam kombaty w bagażniku. Zatrzymam się aby coś zjeść a na deser loty :-) Najczęściej jestem w Warszawie, jak będzie po drodze to dam znać. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Chciałbym zobaczyć Spowitha i Albatrosa tak jak inne pełnokadłubowce w rzeczywistości. Niestety Wrocław ciut za daleko.Bedą fotki, napewno przed i po - zobaczysz... Teraz poważniej, chyba sporo czasu poświęciłeś na rzeźbienie tego ludka? I trzeba mieć sporo zdolności artystycznych. Gratuluję. jakie tam zdolnosci, 5 minut strugania, 5 malowania, sekunda wklejanie. W końcu i tak na odstrzał wiec nie ma co sie specjalnie przykładac... Dzis mimo niesprzyjającej aury oblatałem sopwitha... Pierwsze wrażenie - za ciezki na ogon. Norma, krótka "mordka" swoje robi, wiec pozbieralem pare kamyków z mateczki i włozylem w zasobnik na baterię(pakiet!). Oblot całkiem udany, model jak to WWI kapotuje czasem przy lądowaniu, ale na filmie wyszło ok. Tak wiec z "taczką kamieni w zasobniku" model lata swietnie..., reszta na filmiku http://www.youtube.com/watch?v=AxJ3KJU3fH0 _________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Gratuluję - piękne loty i udane lądowanie pod nogi. SUPER. Czy to nagranie zostało zrobione dzisiaj/wczoraj ??..... gdzie śnieg i zawieja? Ja jeszcze po pracy wyskoczyłem na lotnisko i też z sukcesem ulotniłem Albatrosa. Niestety nadal wiało ale już nie tak jak rano i dało się go wytrymować. Niewiele potrzebował i dość dobrze lata choć takiego ładnego lądowania nie zaliczyłem ... ryłem nosem w śnieg :oops: Na jakim śmigle latasz 8x4? Mam wrażenie, że mój model jest zbyt szybki, latałem na śmigłach 9x4,7 a potem 8x6 i na obu idzie pionowo do góry a z wiatrem to prawdziwy odrzutowiec :rotfl: ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 13 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 gdzie śnieg i zawieja?Na szczescie tu (we Wrocławiu) nie ma tego białego be.nagranie zostało zrobione dzisiaj/wczoraj Nagranie powstało 12.03.2010Na jakim śmigle latasz 8x4?Smigło 9X5z sukcesem ulotniłem Albatrosa.No to pokaż albatrosa w locie żeby pilot sopwitha wiedzial z kim ma sie zmierzyc No to super że udał Ci sie model... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Próbowałem zrobić zdjęcie telefonem ale niestety zamiast fotki zaliczyłem kreta. Jedną ręką i przy silnym wietrze to nie takie proste :-) Kolejne loty jak pogoda się poprawi a nadzieja gaśnie, że będzie to jutro. Białe "be" właśnie znów pada. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Dzisiaj uzbroiłem sopwitha, km nabylem nielegalnie od "wschodnich" mirolek w Albatrosie ma uzbrojenie wiec ja musze sie czyms bronic... Powinien sie sprawdzic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.