magdal Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witajcie, co prawda nie jestem modelarzem, ale chciałabym się o tym czegoś więcej dowiedzieć, gdyż mój narzeczony się tym zajmuje i nie zawsze rozumiem co do mnie mówi.. ..coś o silnikach, kabelkach, śmigłach, co i jak przerobić w modelu, a ja jestem zielona w tym temacie. Póki co zajmuję się robieniem zdjęć i kręceniem filmików gdy Jego modele szybują po niebie 8) Baxter12 napisał (w jakimś wątku): "Przemyśl to nie badz dupa, w związku kazdy ma prawo do realizowania się. Jeżeli druga strona tego nie rozumie, nie wróżę Wam najlepiej na przyszłość. Małe mieszkanie, dziecko, brak kasy, to nie jest wytłumaczenie, My mieszkamy z małym bączkiem na 24 metrach, nie mam warsztaru, nie mam imadła, nie mam piłki włosowej. Rozkładam się, kilka razy w tygodniu, lub w sobotni wieczór, na stole w dużym pokoju, moja Misia oglada film, Bączek zasypia, a ja sobie dłubię. Potem biorę miotełkę, odkurzacz, i robię porządek... Latałem w związku z tym tylko ARFami, w domku robiłem depronowce, lub orzeszki. Teraz mam na warsztacie Eldera 40, jest o nim wątek, możesz fotki obejżeć. Panowie, bedzie Wam czegoś brakować, bedziecie sfrustrowani, niezrealizowani. A ta frustracja za kilka lat eksploduje. Nie warto. Wierzcie mi.... Ja się tak właśnie szczęśliwie rozwiodłem.." I tu się z Tobą baxter12 zgodzę, nie można rezygnować z tego co się lubi! Dlatego właśnie tu jestem by zrozumieć i mieć kolejny wspólny temat z moim facetem. ale się rozpisałam.. Pozdrawiam serdecznie Magda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 powitać bardzo milo ze są jeszcze takie kobiety! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdal Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 bo się zaczerwienie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Taka narzeczona to skarb dla kazdego hobbysty Powodzenia na nowej - modelarskiej - drodze zycia Na niemodelarskiej tez Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Mc Fly Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 bo się zaczerwienie.. Zawstydzisz się bo się zaczerwieniłaś, czy zaczerwienisz się bo się zawstydziłaś? :wink: :mrgreen: . Witaj na forum . A Twojemu Narzeczonemu trzeba pogratulować, że taki Skarb mu się trafił . Życzę Wam mnóstwa frajdy z dzielenia wspólnej pasji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdal Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Dziękuję Wam bardzo za miłe przywitanie! Robić modeli raczej nie będę, wystarczy że już jeden kiedyś rozbiłam :roll: Ja nie mam tyle cierpliwości, wytrwałości.. (naprawdę szacuneczek dla Was - modelarzy!) Zadowolę się wiedzą i waszymi radami, mam nadzieję, że z czasem pojmę co nie co w tej dziedzinie Pozdrawiam Magda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witaj na forum :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 A Twojemu Narzeczonemu trzeba pogratulować, że taki Skarb mu się trafił Dziękuję, gratulacje przyjęte.. Pozdrawiam wszystkich Baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witam Magdę a Bartkowi również gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Witam. Coś podobnego :shock: . Ja co prawda nie mam powodu do narzekania, ale pierwszy raz spotykam się z taką postawą kobiety. Brawo! Będziesz ozdobą tego forum :oops: Pozdrawiam Adam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdal Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 nie, no teraz to naprawdę się zaczerwieniłam (czyt. zawstydziłam)... hi hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osa Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 nie, no teraz to naprawdę się zaczerwieniłam (czyt. zawstydziłam)... hi hi Mogę temat zamknąć ale wydaje mi się, że jeszcze potrzymamy go dostępnego. Nawiasem mówiąc zostałaś dodana do grupy użytkowników o 16.00. Może pora napisać coś oprócz Powitalni? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdal Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Na razie powstrzymam się od rozpisywania, jeśli pozwolicie, wolę czytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.