Skocz do zawartości

Hit z Allegro!!!

baxter12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez komentarza.

Dokładnie! W sprawach gustu nie ma dyskusji, ale z drugiej strony..., szkoda pisac. Kiedys ktos wystawił aukcje w której było wystawione sto butelek "świeżego górskiego powietrza", butelki 1,5l po napojach, z nakrętkami a w środku j.w. :crazy: Ilu bylo licytujacych, koszt jednej butelki to jedynie 1zł - niezwykła okazja...

Gość Anonymous
Opublikowano

Ktoś też kiedyś sprzedawał śnieg :twisted:

Opublikowano

Ale może znajdzie się taki który dla "jaj" kupi te "statki" za 10zł... i zawsze 10zł więcej w portfelu :D

Opublikowano

albo komuś padło na głowę, albo rzeczywiście to sztuka...

w informacjach dziś podawali, że w USA kobietę nawiedzały duchy dwóch osób. ta wynajęła egzorcystę który złapał te duchy i zamknął w dwóch buteleczkach (niebieski płyn). wystawiła to na aukcji i ktoś to kupił za spory kawałek chleba ($$$)

jednak ludzie wierzą w ufo...

edit: przecież te okręty robił Michnik (naczelny "Wyborczej") dlatego tak drogo

Opublikowano

Najlepsza była by prowizja za te 8 tysięcy.

Pewnie sprzedający by nie podołał takiej prowizji.

Dla samej hecy bym zaryzykował he he.

Opublikowano

Co jakiś czas trafiają się takie ziemniaki z frytkami na allegro.

Ale jak ktoś kupi te statki to może i sam podprowadzę paczkę zapałek z kuchni i wystawie podobna aukcję :devil:

Opublikowano

Ten pierwszy egzemplarz na zdjęciach to nawet przypomina statek. Ale co to jest to drugie i trzecie ? Zwłaszcza to trzecie przypomina mi trochę leśną toaletę harcerską.

Podoba mi się że sprzedający zagrał na nucie patriotycznej z tymi zapałkami.

Dobre bo polskie chciałoby się powiedzieć :wink:

Opublikowano

Ale jak ktoś kupi te statki to może i sam podprowadzę paczkę zapałek z kuchni i wystawie podobna aukcję :devil:

Ja miał bym problem... zapałek nie ma u mnie w domu już od kilku lat ;( (zapalniki iskrowe w kuchni)

Opublikowano

Myślę że jeszcze w każdym pierwszym lepszym kiosku można kupić i otworzyć w domu zapałkową stocznię :rotfl:

A swoja drogą pamiętam jeszcze jak byłem mały i tata mnie zaprowadził do kolegi który w piwnicy miał warsztacik i z zapałek budował niesamowite domki, zamki i inne konstrukcję i to bez użycia kleju! (na zakładkę)! Wszytko się do tego naprawdę trzymało tak jak by faktycznie poklejone było. Mnie to nie jara, żeby robić coś takiego ale szacunek dla tego Pana i jemu podobnych.

A to na allegro to jakiś wybryk natury :lol:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.