baxter12 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 http://www.allegro.pl/item940843482_trzy_piekne_okrety_bcm_od_1zl.html Bez komentarza. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Bez komentarza. Dokładnie! W sprawach gustu nie ma dyskusji, ale z drugiej strony..., szkoda pisac. Kiedys ktos wystawił aukcje w której było wystawione sto butelek "świeżego górskiego powietrza", butelki 1,5l po napojach, z nakrętkami a w środku j.w. :crazy: Ilu bylo licytujacych, koszt jednej butelki to jedynie 1zł - niezwykła okazja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 :mrgreen: Kosmos :mrgreen: Picassa też nikt nie rozumiał :!: baxter12, Nie znasz się na sztuce :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryukishin Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Ja kiedyś widziałem na Allegro wyziewy smoka wawelskiego zamknięte w słoiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 najlepszy był strój super bohatera za milion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Ktoś też kiedyś sprzedawał śnieg :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Ktoś też kiedyś sprzedawał śnieg :twisted: ... niedeptany :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 gdyby ktoś chcaił kupić spita z DA (w częściach) to ten sam gość wystawia za jedynie 1777,77 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Ktoś też kiedyś sprzedawał śnieg :twisted: Śnieg? :wink: Mało widziałeś... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kuba.K Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Ale może znajdzie się taki który dla "jaj" kupi te "statki" za 10zł... i zawsze 10zł więcej w portfelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 może znajdzie się taki który dla "jaj" ale jaj(ek) tymi statkami to nie przewieziesz toż to nie statek handlowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 http://demotywatory.pl/1022778/Roztopiony-balwan Hehe.. no jak widać na allegro wszystko się "opchnie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 albo komuś padło na głowę, albo rzeczywiście to sztuka... w informacjach dziś podawali, że w USA kobietę nawiedzały duchy dwóch osób. ta wynajęła egzorcystę który złapał te duchy i zamknął w dwóch buteleczkach (niebieski płyn). wystawiła to na aukcji i ktoś to kupił za spory kawałek chleba ($$$) jednak ludzie wierzą w ufo... edit: przecież te okręty robił Michnik (naczelny "Wyborczej") dlatego tak drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Najlepsza była by prowizja za te 8 tysięcy. Pewnie sprzedający by nie podołał takiej prowizji. Dla samej hecy bym zaryzykował he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Co jakiś czas trafiają się takie ziemniaki z frytkami na allegro. Ale jak ktoś kupi te statki to może i sam podprowadzę paczkę zapałek z kuchni i wystawie podobna aukcję :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alyan Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Ten pierwszy egzemplarz na zdjęciach to nawet przypomina statek. Ale co to jest to drugie i trzecie ? Zwłaszcza to trzecie przypomina mi trochę leśną toaletę harcerską. Podoba mi się że sprzedający zagrał na nucie patriotycznej z tymi zapałkami. Dobre bo polskie chciałoby się powiedzieć :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 ha ha ha :lol2: Właśnie, może by sprzedawać wychodki z zapałek na allegro w dziale dziwactwa. :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halabala83 Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 W USA nawet mogło by się sprzedac za parę dolców . Tam ludzie kolekcjonują różne rzeczy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Ale jak ktoś kupi te statki to może i sam podprowadzę paczkę zapałek z kuchni i wystawie podobna aukcję :devil: Ja miał bym problem... zapałek nie ma u mnie w domu już od kilku lat ;( (zapalniki iskrowe w kuchni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Myślę że jeszcze w każdym pierwszym lepszym kiosku można kupić i otworzyć w domu zapałkową stocznię :rotfl: A swoja drogą pamiętam jeszcze jak byłem mały i tata mnie zaprowadził do kolegi który w piwnicy miał warsztacik i z zapałek budował niesamowite domki, zamki i inne konstrukcję i to bez użycia kleju! (na zakładkę)! Wszytko się do tego naprawdę trzymało tak jak by faktycznie poklejone było. Mnie to nie jara, żeby robić coś takiego ale szacunek dla tego Pana i jemu podobnych. A to na allegro to jakiś wybryk natury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.