Janek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ja nie wiem jakim cudem zamierzasz go złożyć w jeden dzień... Ja mój już rzeźbię chyba z tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 nie mam aparatu bo bym Ci zdięcia przysłał . Kadłub uzbrojony skrzydła schną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 pogoda dziś nie dopisuje ale jutro sądny dzień zobaczymy co warta jest tajna Jankowa technologia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Nie zapomnij utajnić wyniki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a jakiego paliwa używacie do napędu parowozu ? węgiel drzewny czy chrust :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 No na was napalimy koksem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ponoć szuszone krowie kupy są niezlie kaloryczne :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 O dobry pomysł! Przy okazji w ten sposób wyrazimy nasz szacunek do eskadry Mc-Dogs edit Arek &co. Ma dla Was dobrą zakulisową wiadomość, Mariusz dziś sprawdził wytrzymałość konstrukcji w Parowozie. Z jego kwiecistej relacji wynika, że "parowóz" pozbawiony kwarca odbiorczego i rozpędzony do ok. 140km/h pionowo w dół nie nadaje się już do ponownego użytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 No tak Janek pisze szczerą prawde ale jak latał to całkiem sprawnie sobie radził jak na parowóz oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ale jak :shock: to ? traktuje to jako dezercje przed bitwą. A może pilot stwierdził, że skoro w Warszawie jest bez szans to pozostało tylko sepuku, choć był anglikiem :mrgreen: jak Ci ten kwarc wypadł nie zakładasz na niego takiej gumki zabezpieczającej. Mimo niezbyt przyjaznych stosunków z Nietykalnymi najszczersze kondolencje od MAD DOGSów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Kwarc pewnie wypadł ze względu na wieeelkie przeciążenia podczas figur. A co do "nieprzyjaznych stosunków z Nietykalnymi", to podupadły od czasu chełpienia się przez dowództwo "Dogów" faktem skutecznego powyciągania wszystkich technologii jednocześnie będąc dumnym z rewanżowania się kłamliwymi informacjami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Kwarc pewnie wypadł ze względu na wieeelkie przeciążenia podczas figur. fakt, zasadzenie marchewy związane jest z dość konkretnym przeciążeniem :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Panowie model rozbiłem można powiedzieć na własne życzenie ponieważ odbiornik był już leciwy i nie jedno przeżył. Kwarc nie wypadł lecz "przerywał " po przyciśnięciu działał , nie mniej jednak konstrukcja jest wspaniała już zamówiłem u Janka 3 sztuki jak go żona zacznie znowu kochać :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 hehe, z REAKCJI na to jak opowiedziałem jej o Twoim wyczynie (i perspektywy robienia tych trzech kadłubów) nie wróżę abyś się szybko przezbroił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 moja żebym tylko nie poszedł do garażu dała mi dzisiaj, a w zasadzie wczoraj mision impasible :mrgreen: uśpić córcię :mrgreen: co właśnie uczyniłem, zacząłem o 20,45, wybacz dziecko :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Jonek miałeś zdjęcia wstawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Wiem, wiem Zapodaję dwa bo nie wiem czy te z pilotem można :mrgreen: Rzekłbym że model nie wygląda na maksymalnie dopieszczony... Daj jeszcze te fotki po krecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TooM Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Tak się mu przyglądam i widzę że ma b.dobre proporcje i pewnie dobrze lata. Tylko ta trumna na grzbiecie to :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz70 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 A co to makieta miała być? :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 przecież żartuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.