Tomek Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Witam! Ponieważ sprawa zaczyna się wlec i powoli kierować w stronę nie bytu to postanowiłem się wsiąść trochę za to. W tym wątku proszę wstawiać tylko swoje GOTOWE prace . Bez komentarzy i odpowiedzi ,tylko prace!!! Ja je później ponumeruje i za 2 tygodnie będzie ankieta . Które dostanie najwięcej punktów to zostanie wybrane na nasze oficjalne logo. Regulamin co kierunku prac nad LOGO: 1. Logo może być tylko 2 kolorowe (kolor właściwy i tło) 2. Ma dotyczyć modeli lotniczych lub ogólnie RC (bez modelu w logo) 3. Ma być proste graficznie tak aby nie było problemu z identyfikacją co przedstawia. (proste nie znaczy ,że byle jakie ) 4. Powinno wyglądać dobrze w skali 1:1 jak i mniejsze np. na modelu . (Stąd ten punkt 3 o prostocie LOGA) oraz zasady konkursu: 1. Termin składania ofert do 2 czerwiec godzina 23.59 2. Ilość ofert z logo nie więcej niż 10 na uczestnika 3. Nagroda główna - posiadanie swojej pracy na setkach modeli i samochodów. 4. Autor zrzeka się praw do pobierania opłat za wykorzystywanie swojej pracy, o ile ta zostanie wybrana na logo RC. 5. Autor udostępni plik graficzny wykonanego LOGA w programie typu Corel 9 lub wyższym. lub w postaci bitmapy BMP o wysokiej rozdzielczości minimum 1024 x 1024 w pliku grafiki BMP 6. LOGO można będzie wykorzystać przez każdego modelarza pod warunkiem ,że nie będzie czerpał z tego korzyści majątkowych , w przeciwnym wypadku może zostać pozwany przez autora o naruszenie praw autorskich. 7. LOGO zostanie zamieszczone na stronach forum do pobrania tak aby każdy mógł sobie sam przygotować naklejkę na model lub inne urządzenie. 8. Korzystanie z LOGO w sposób ośmieszający autora lub dobre imię modelarzy narusza prawa autorskie i może zostać skierowana sprawa o odszkodowanie do sądu. Jak coś mi wpadnie jeszcze do głowy to dopiszę. A teraz zapraszam do umieszczania swoich prac (nawet jeśli były już gdzieś pokazywane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motylasty Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jako, że u mnie jest 22.30 więc wystawiam co następuje. Wpierw projekty juz znane : 11. 12. 13. 14. 15. I parę nowych obrazków : 16. 17. 18. 19. 20. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 No to i ja coś dorzucę 21. 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Wiem ze juz troche po terminie. Niemniej ostatnio widuje wszelkiego rodzaju szybowczyki, paralotnie, koniki wiec nie wytrzymalem i wymodzilem co widac na ponizszych obrazkach. Mam nadzieje ze poztytywnie bedzie sie kojarzyc naszym forum 22. 23. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Co do ankiety czy glosowania to mamy mały z tym problem bo nie można dać ankiety na 20 parę głosów. Ale jakoś to o powrocie wymyśle jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GAN Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Można - tylko admin musi poprawić odpowiednią opcję na zapleczu . GAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 da sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.