tomo24 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Ostatnio przeglądając ofertę modelemax natrafiłem na ciekawą propozycję Opica 6. Uważam, że oferta godna polecenia. link do sklepu: http://www.modelemax.pl/product_info.php?products_id=7222 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 O :shock: To mnie zaskoczyło. Taka niska cena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek431 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 no :shock: coś za tanio, przeciętnie kosztowała coś ok. 500zł chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Kupiłem tę aparaturę. Wszystko się zgadza należy doliczyć przesyłkę. Instrukcja obsługi tylko po angielsku. milo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo24 Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Cena czemu taka niska nie wiem, ale wszystko gra. Kolega kupił i nie było żadnych wad, ani braków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Dokładnie. Ta cena to podobno wynik braku instrukcji po polsku, ale nie wiem czy to prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Jak potrzebujecie po polsku to mam taką instrukcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 w sumie to widziałem to już jakiś czas temu. a czy w opticu istnieje możliwość zmiany mode (latam w 2). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
false Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 w sumie to widziałem to już jakiś czas temu. a czy w opticu istnieje możliwość zmiany mode (latam w 2). Mode Change (Mode1/2)Czyli się da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Zmiana mode w opticu jest dziecinnie prosta.Zdjąć obudowę, przekręcić "tarkę" z jednej na drugą stronę i wyregulować dwa wkręty przy joystikach. ALI 1983 zdaje się że mieszkamy 200m od siebie /może się mylę/ milo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grabo Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Wersja Sport to ta bez wymiennego modułu, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Wersja Sport to ta bez wymiennego modułu, tak?Tak. Poza tym trochę mniejszy wyświetlacz i brak suwaków po bokach. Reszta raczej bez większych zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Czyli się da bez utraty gwarancji??? Zmiana mode w opticu jest dziecinnie prosta.Zdjąć obudowę, przekręcić "tarkę" z jednej na drugą stronę i wyregulować dwa wkręty przy joystikachczyli prawie tak jak w laserze 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 O ile pamiętam to chyba tak samo jak w Laserze. Jeżeli zrobiłeś Lasera to Optica tym bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo24 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 ali1983 Przytacza pan nie moje słowa bez utraty gwarancji???Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 jak dobrze wyczytałem to jest to zestaw gdzie nie będzie potrzeba żądnych modułów czy innych wynalazków??? tylko pakiet odbiornika??? W zestawie znajduje się: - pakiet akumulatorów TX NiMh 7,2V/1300 mAh??? błąd czy na takie napięcie aparatura pracuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Moja aparatura (multiplex) też pracuje na napięciu 7,2V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 W zestawie znajduje się: - pakiet akumulatorów TX NiMh 7,2V/1300 mAh??? błąd czy na takie napięcie aparatura pracuje? Błąd nie. Faktycznie jest tam taki pakiet. Ten pakiet tak na marginesie jest do kitu (albo mój był do kitu). Jeden dzień lotów i koniec. W dodatku ciężko kupić taki który będzie pasował. Ja kupiłem akumulatory SANYO 6szt. 2600mAh i zrobiłem pakiet po swojemu i jest miodzio. Polecam takie rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 jeszcze małe pytanko: 5 kanał to podwozie, 6 to klapy (lub odwrotnie)? i czy da się zmiksować kanały tak aby podpiąć 2 serwa do odbiornika pracujące na klapach (wiem, że pytanie jest banalne, ale nie miałem doczynienia z komputerowa apką) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Odnośnie MODE... Należy jeszcze w menu serwisowym zmienić mode1/mode2 bo mixery nie będą się zgadzały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.