modelpiotrek Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Zapraszam do oglądnięcia w akcji Discus który latał jak duch ) i prawie go nie widać DG 800s ( rewelacyjny model na zbocze !!!) oraz Pike Superior który bez doważenia latał troche jak gazeta:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 mozesz cos wiecej o tym dg 800s chcialem go kupowac ale Jurek mnie skutecznie z niego wyleczyl Jak tam wyglada z wago pusty , uzbrojony czy konstrukcja jest okey tak wizualnie i namacalnie :-) bede wdzieczny za podpowiedzi, bo bardzo sie swego czasu napalilem Pozdrawiam Jan fajnie posluchac naszyj godki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Fajnie macie, moje latanie ostatnio kończy się na paru rzutach DLG pod domem :roll: a Wy się bawicie w najlepsze. A tak poza tym to fajny filmik Wtedy co model wyszedł z kadru przy lądowaniu, obróciłeś go półbeczką na butterfly'u i lądowałeś na plecach, tak? kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Jak mieszkasz w Rybniku, to tego dg 800 mozesz zobaczyc na lotnisku aeroklubowym row, jak go holuję Pilatusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 no w Rybniku byle dawno temu i sie nie zanosi bym szybko znow byl:-) ale wlasnie sprawdzilem i to co ja sie napalilem to dg808s szkoda Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 DG 800 jest od Tomka z Rybnika trzeba się z nim skontaktować gg 4556696 model pieknie chodzi na zboczu poprostu bajka !! Kuba przy samym przyziemnieniu schowałem motyla i model nagle dostał kopa do przodu niby normalna rzecz ale nie ślizgając sie po trawie pozostało mi go przydusić a poźniej był mały cyrkiel i wiatr obrócił go na plecy ale bez strat )) następne lądowanie tez było na buterfly ale już spokojnie pomiedzy drzewami i do końca trzymałem motyla ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Janosik - łobiecuja, że już niy byda.... - Willi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Jurek szkoda że Cie nie było heh było wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janosik72 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Hehehe Jurku ale to ja teraz pomylilem modele o jedna cyfre , czyli to nie to samo A za opinie jak najbardziej dziekuje i pewnie nie raz sie jeszcze bede Ciebie radzil jesli mozna oczywiscie Pozdrawiam Jan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.