Swift Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Zdjęcie zaczerpnięte z RC Groups. Ciekawe jak lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Tutaj młodszy brat : "P-38 Fox" :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Fajny, chciałbym zobaczyć takiego w locie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Ciekawe jak lata. Jeśli masz zdjęcie to powinien być i film :] http://www.vimeo.com/9846968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek66 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Nie ma co, robi wrazenie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Ciekawe, czemu nie zastosowano dwóch silników, wtedy byłby P-38 pełną gębą. Swoją drogą - chyba super pomysł na platformę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 i to mi się podoba w modelarstwie, gość ma zajawkę na coś innego " BACH " i proszę powstaje fajny model ale faktycznie na dwuch silnikach mogło by to całkiem całkiem śmigać świetna robota :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Ciekawe, czemu nie zastosowano dwóch silników, wtedy byłby P-38 pełną gębą. Swoją drogą - chyba super pomysł na platformę? Pomysł fajny ale kosztowny. Potrzeba 2 pary skrzydeł ( albo 3??) i 3 kadłuby + 2 stateczniki poziome i 2 pionowe. MPX nie należy do taniutkich modeli. Zdecydowanie wybrał bym coś mniej kosztownego i tak też zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek L Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Pomysł fajny ale kosztowny. Potrzeba 2 pary skrzydeł ( albo 3??) i 3 kadłuby + 2 stateczniki poziome i 2 pionowe. MPX nie należy do taniutkich modeli. Zdecydowanie wybrał bym coś mniej kosztownego i tak też zrobiłem Wojtas, niby co innego zrobiłeś? :mrgreen: Ja wyleciałem ostatnio z tematu latania i nie orientuje się w najnowszych wydarzeniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Pomysł fajny ale kosztowny. Potrzeba 2 pary skrzydeł ( albo 3??) i 3 kadłuby + 2 stateczniki poziome i 2 pionowe. MPX nie należy do taniutkich modeli. Zdecydowanie wybrał bym coś mniej kosztownego i tak też zrobiłem Wojtas, niby co innego zrobiłeś? :mrgreen: Ja wyleciałem ostatnio z tematu latania i nie orientuje się w najnowszych wydarzeniach Do działu FPV zapraszam, poddział platformy-nasze konstrukcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Ciekawa przeróbka Może by pod FPV zaadoptował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.