meteor Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Witam W dniach 4-6 czerwca bieżącego roku odbędzie się IV Zlot pilotów FPV(ale ten czas szybko leci). Zlot odbędzie się w miejscowości Strońsko . Jest to bardzo ciekawe miejsce ze względu na swoją historię oraz piękne krajobrazy. Zdjęcie 1 , zdjęcie 2 - zdjęcia wykonane przez kolegę Jacka(Ja-Jacek). Link do galerii ze zdjęciami z II zlotu autorstwa kol. Jacka - klik. Co do miejsca na ew. nocleg proponuję schronisko młodzieżowe - klik. Wieczorem będzie tradycyjnie ognisko i pogawędki Serdecznie zapraszam! Marcin
diem Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 Ognisko jest najlepsze, karczek zrobiony przez Meteora rowniez W tym roku procz lotow wolnych zaplanowane są proste konkurencje. Na pewno bedzie lądowanie na punkt. Ustawione beda bramki i bedzie mozna miedzy nimi polatac Procz konkurencji znajda sie na pewno loty pokazowe oraz prezentacje.
diem Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 Wlasnie rozmawialem z Mirkiem (Leda_g) o zlocie i postanowil ufundowac nagrodę w konkursie lądowania na punkt. Nagroda chyba jak najbardziej na czasie http://abc-rc.pl/p/2/1168/model_trenerka_fpv_z_epp_150cm-modele_z_epp-samoloty.html
Marek_Spy Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Nie mogłem się powstrzymać .... czy crasch na punkt tez się będzie liczył ? :rotfl: :rotfl:
diem Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Oczywiscie, brane beda jednak pod uwage wszystkie części modelu
meteor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Dokładne dane geograficzne miejsca zlotu: 51.54306, 18.862617 Na mapce zaznaczyłem miejsca w którym są utrudnienia w ruchu( w Zduńskiej Woli można objechać objazdem, w okolicach Sieradza jest korek, trzeba swoje odstać) Zapraszam dzisiaj od 10:00 :!:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.