meteor Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Witam W dniach 4-6 czerwca bieżącego roku odbędzie się IV Zlot pilotów FPV(ale ten czas szybko leci). Zlot odbędzie się w miejscowości Strońsko . Jest to bardzo ciekawe miejsce ze względu na swoją historię oraz piękne krajobrazy. Zdjęcie 1 , zdjęcie 2 - zdjęcia wykonane przez kolegę Jacka(Ja-Jacek). Link do galerii ze zdjęciami z II zlotu autorstwa kol. Jacka - klik. Co do miejsca na ew. nocleg proponuję schronisko młodzieżowe - klik. Wieczorem będzie tradycyjnie ognisko i pogawędki Serdecznie zapraszam! Marcin Link to comment Share on other sites More sharing options...
diem Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Ognisko jest najlepsze, karczek zrobiony przez Meteora rowniez W tym roku procz lotow wolnych zaplanowane są proste konkurencje. Na pewno bedzie lądowanie na punkt. Ustawione beda bramki i bedzie mozna miedzy nimi polatac Procz konkurencji znajda sie na pewno loty pokazowe oraz prezentacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diem Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Wlasnie rozmawialem z Mirkiem (Leda_g) o zlocie i postanowil ufundowac nagrodę w konkursie lądowania na punkt. Nagroda chyba jak najbardziej na czasie http://abc-rc.pl/p/2/1168/model_trenerka_fpv_z_epp_150cm-modele_z_epp-samoloty.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek_Spy Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Nie mogłem się powstrzymać .... czy crasch na punkt tez się będzie liczył ? :rotfl: :rotfl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
diem Posted April 29, 2010 Share Posted April 29, 2010 Oczywiscie, brane beda jednak pod uwage wszystkie części modelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
meteor Posted June 4, 2010 Author Share Posted June 4, 2010 Dokładne dane geograficzne miejsca zlotu: 51.54306, 18.862617 Na mapce zaznaczyłem miejsca w którym są utrudnienia w ruchu( w Zduńskiej Woli można objechać objazdem, w okolicach Sieradza jest korek, trzeba swoje odstać) Zapraszam dzisiaj od 10:00 :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.