JG66 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 To zapisz się do sekcji modelarskiej A- bu słupskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 To zapisz się do sekcji modelarskiej A- bu słupskiego. Choć jestem rodowitym Słupszczaninem to obecnie mam zbyt daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG66 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Nasi goście z nami "latają " bez jakichkolwiek problemów. Zapraszamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zycior Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Dziękuję, przy najbliższym pobycie w Słupsku na pewno Was odwiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reiden Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Dobra Panowie, a gdzie Was szukać? Po modelarni w Słupsku zostało tylko wspomnienie z tego co się orientuję, dział modelarstwo na stronie aeroklubu ostatnio był aktualizowany 2 lata temu. Sekcja modelarska w Słupsku zeszła do podziemia czy się ukrywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jędrek Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Najlepiej na lotnisku w Krępie. Prawie w każdą niedzielę. Dzisiaj chopy są od 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG66 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Dobra Panowie, a gdzie Was szukać? Po modelarni w Słupsku zostało tylko wspomnienie z tego co się orientuję, dział modelarstwo na stronie aeroklubu ostatnio był aktualizowany 2 lata temu. Sekcja modelarska w Słupsku zeszła do podziemia czy się ukrywa? Będziemy w sobotę 18.06.2016 na lotnisku w Krępie od 12 :00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reiden Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ok, i tak się wybierałem 18 na dzień otwarty. Zapakuję zatem pioniera do bagażnika (prócz żony i szkodników ) plus ze 2 akumulatory.Leszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Wejdź na stronę PSP (Polskie Stowarzyszenie Paralotniowe ) i tam poczytaj sobie o ubezpieczeniach. Ja się tam ubezpieczam już od kilku lat. Ubezpieczenie OC dla modelarzy na sumę 1200000 to koszt 115 zł plus składka PSP 40 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.