Skocz do zawartości

SŁUPSK I OKOLICE

Wojtek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To zapisz się do sekcji modelarskiej A- bu słupskiego.

Choć jestem rodowitym Słupszczaninem to obecnie mam zbyt daleko :)

Opublikowano

Dobra Panowie, a gdzie Was szukać? Po modelarni w Słupsku zostało tylko wspomnienie z tego co się orientuję, dział modelarstwo na stronie aeroklubu ostatnio był aktualizowany 2 lata temu. Sekcja modelarska w Słupsku zeszła do podziemia czy się ukrywa? ;)

Opublikowano

Dobra Panowie, a gdzie Was szukać? Po modelarni w Słupsku zostało tylko wspomnienie z tego co się orientuję, dział modelarstwo na stronie aeroklubu ostatnio był aktualizowany 2 lata temu. Sekcja modelarska w Słupsku zeszła do podziemia czy się ukrywa? ;)

Będziemy w sobotę 18.06.2016 na lotnisku w Krępie od 12 :00

Opublikowano

Ok, i tak się wybierałem 18 na dzień otwarty. Zapakuję zatem pioniera do bagażnika (prócz żony i szkodników ;) ) plus ze 2 akumulatory.

Leszek.

Opublikowano

Wejdź na stronę PSP (Polskie Stowarzyszenie Paralotniowe ) i tam poczytaj sobie o ubezpieczeniach. Ja się tam ubezpieczam już od kilku lat.

Ubezpieczenie OC dla modelarzy na sumę 1200000 to koszt 115 zł plus składka PSP 40 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.