jakuban Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Paweł, spytaj o silicon szybowników , oni namiętnie o stosują. ...lub jakąś modelkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe24la Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Bardzo dobrym silikonem do zawiasów jest Elastosil E41 firmy Wacker. Silikon ten poleca między innymi ArtHobby, ja również stosuję go do zawiasów w szybowcach. Po nałożeniu powstaję bardzo mocna i elastyczna spoina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 A ten silikon Elastosil to w AH maja? Czy tylko przez neta u producenta? Jeszcze jeden log z lotow, tym razem wyszczególniłem zużycie prądu : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Maja w sklepie, wiec smialo mozesz sie wybrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe24la Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 A ten silikon Elastosil to w AH maja? Czy tylko przez neta u producenta? Ja zamówiłem w AH, ale było to już jakiś czas temu. Możesz przedzwonić do nich, powinni go mieć. Jedyna tylko wada tego silikonu, to cena Ja płaciłem za opakowanie ok 70zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Oczywiscie silikonu nie kupilem bo jakos mi sie nie chce tego robic. Zostawie sobie ta robote na zime, o ile model dotrzyma. Od ostatnich wpisow to zrobilem moze ze 2-3 loty, mialem problemy z odbiornikiem, gubil zasieg, okazalo sie ze akumulator ma wyrobiona wtyczke. Filmik z Radawca, mozna porownac power ZDZ50 i NEUa GNEUa : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.