-==PEGAZ==- Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Czy żałoba na tym forum długo będzie jeszcze trwała ? Czy może te szare kolorki trzymają mi się jeszcze na proxy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Chyba jeszcze Qpa nie zmienił kolorków , bo F5 nic nie zmienia. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 pewnie zostawiono proforma jak by ktoś znów miał nam odejść :roll: zresztą czarny taki ładny kolor wyszczupla, dlatego nie używam czarnych prezer......... :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 pewnie zostawiono proforma jak by ktoś znów miał nam odejść :roll: zresztą czarny taki ładny kolor wyszczupla, dlatego nie używam czarnych prezer......... :lol2: :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 juz konczymy juz ;] chory jestem i ledwo przy kompie siedze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBAS Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 no to jesteś usprawiedliwiony co lepsze właśnie tak zerkłem za okno i faktycznie z tą żałobą coś nie tak ludziska jeszcze flagi mają powywieszane :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Bobas, bo to z lenistwa... 3 maja już nie długo - nikomu się nie chce na tych kilka dni zdejmować i zaraz znowu wieszać tych flag : :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 To tak podobnie , jak z tą babiną było, która chowała do gleby męża i którą to grabarz zapytał: A ile to szanowny małżonek miał lat? - A 97 panocku mu było... odpowiedziała babina. - A ile lat wy macie , matulu? - zapytał grabarz. - Ano, 96 krzyżyk dzwigam, odparła babina. No to opłaca się wam wracać do domu? Zapytał grabarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 A ja mam kolorki już normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 A ja mam kolorki już normalne od wczoraj są normalne. Przynajmniej u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Od razu lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 kto nie ma niech zje swoje ciasteczka :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.