Gość pitplane Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Witam Wczoraj nie wiało jakoś potwornie bo do 7 m/s, kierunek odchylony do 40st, ale wydmuch był zadziwiający! Polecam film na: http://www.f3f-klif.pl/2010/04/mocne-loty-na-klifie/ Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Nie za dużo latacie ? Będziecie w weekend na południu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 nieeee, za dużo to nie! Latamy jeszcze więcej, tylko nie zawsze to upamiętniamy Na południe na pewno kilka osób się wybierze Nie moglibyśmy sobie odpuścić spotkania z Wami Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Kurde, szkoda że u nas nie ma takich zorganizowanych treningów i lata się na zboczu tylko kilkanaście razy w roku :/ czasu brak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość horn3t Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2010 No i to jest latanie jak tylko czas pozwoli przyjedziemy potrenować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-a Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 lata się na zboczu tylko kilkanaście razy w roku czasu brak ... jak tylko czas pozwoli Jeszcze w tym roku nie latalem na zboczu i szybko nie polatam :cry: ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Tylko wiesz, ja mam jak jestem w domu, w Tęgoborzy, zbocze na każdy kierunek wiatru w odległości nie większej niż 5km, a teraz niestety w Krakowie siedzę od pięciu lat i tylko czasem na weekend wrócę. Jak byłem jeszcze w liceum w wakacje latałem praktycznie codziennie po 2h na zboczu, to były czasy 70-80h godzin na zboczu w same wakacje to była norma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.