Skocz do zawartości

Wiedza w jednym miejscu.

upgrayedd

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mieliście bardzo prosty humanistyczny (temat rozprawki rulez :mrgreen: ), i w całkiem trudny ścisły. A tak swoją drogą, ludzie którzy pisali polecenia do matematyczno-przyrodniczego musieli coś brac :rotfl:

Opublikowano

Łatwy, ja nie chciałem wychodzić wcześniej aby innych nie stresować. Ale też w połowie czasu skończyłem.

Jak znajdzie ktoś odpowiedzi no to proszę o link;]

Opublikowano

Rok temu słuchanie z angielskiego zajęło 15 minut, a rozwiązanie 10 :lol: Widzę, że znowu był banalny. W tym roku te testy z języka mają jakiś udział w rekrutacji, czy znowu tak dla picu?

Opublikowano

Testy są żeby były- raczej dla porównania poziomów szkół i uczniów. Nie wiem jak we wcześniejszych latach ale były tylko zadania zamknięte co mnie bardzo zdziwiło.

Opublikowano

Pierwszy raz z języka był rok temu, były tylko pytania zamknięte, których rozwiązanie zajęło mi 10 minut, samo słuchanie nagrania było dłuższe.

Opublikowano

Panowie na egzaminy już nie mamy teraz żadnego wpływu.

Teraz zaczyna się walka o oceny końcowe. 8)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W piątek wyniki egzaminów, oceny końcowe już znane, więc może się pochwalicie do jakich szkół idziecie i ile punktów za oceny??

Ja idę do tej szkoły: http://zse.miedzyrzec.pl/

klasa: technik ekonomik o specjalizacji zarządzanie małymi firmami

za oceny: 59 punktów

średnia na koniec roku: 4,07

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.