_zolwik_94 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Tu nie mam o czym gdybać, tylko czekać na wyniki, a potem.... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 To jak ? za rok muchy atomówki ? :mrgreen: :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek L Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Mieliście bardzo prosty humanistyczny (temat rozprawki rulez :mrgreen: ), i w całkiem trudny ścisły. A tak swoją drogą, ludzie którzy pisali polecenia do matematyczno-przyrodniczego musieli coś brac :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolar Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Pewnie byli pod wpływem promieniowania radioaktywnego i zjedli trochę mszyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karambolis8 Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Przyznać się, kto napisał o Frodzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Przyznać się, kto napisał o Frodzie? ja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linux Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 A ja owszem Dziś za to banalnie było Pół godzinki i do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zolwik_94 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Dzisiaj tylko strzelnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Łatwy, ja nie chciałem wychodzić wcześniej aby innych nie stresować. Ale też w połowie czasu skończyłem. Jak znajdzie ktoś odpowiedzi no to proszę o link;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ja tez wczesniej skonczyłem ale wyjśc z sali do konca nie pozwolili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek L Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Rok temu słuchanie z angielskiego zajęło 15 minut, a rozwiązanie 10 Widzę, że znowu był banalny. W tym roku te testy z języka mają jakiś udział w rekrutacji, czy znowu tak dla picu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Testy są żeby były- raczej dla porównania poziomów szkół i uczniów. Nie wiem jak we wcześniejszych latach ale były tylko zadania zamknięte co mnie bardzo zdziwiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek L Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Pierwszy raz z języka był rok temu, były tylko pytania zamknięte, których rozwiązanie zajęło mi 10 minut, samo słuchanie nagrania było dłuższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jeszcze jesteśmy rocznikiem testowym Tak więc nie będzie ten test brany pod uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Panowie na egzaminy już nie mamy teraz żadnego wpływu. Teraz zaczyna się walka o oceny końcowe. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Takie pytanie Czy za osiągnięcia Modelarskie można dostać dodatkowe punkty? Bo zawody są an szczeblu mistrzostw Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_zolwik_94 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Z tego co wiem z zawodów o randze wojewódzkich i wyżej to tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian06adik Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 a na przykład zawody aeroklubowe (A. Wrocławski) :?: EDIT: P.S. - powodzenia z ocenami :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrf3j/m Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Jutro pójdę do dyrektora i dowiem się co i jak oczywiście z dyplomami. Za Memoriał Tomasza Bederskiego. Poznań Inowrocław(wojewódzkie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 W piątek wyniki egzaminów, oceny końcowe już znane, więc może się pochwalicie do jakich szkół idziecie i ile punktów za oceny?? Ja idę do tej szkoły: http://zse.miedzyrzec.pl/ klasa: technik ekonomik o specjalizacji zarządzanie małymi firmami za oceny: 59 punktów średnia na koniec roku: 4,07 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.