MironRC Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Witam! Mam pytanie: na SW mam dwa serwa, (Cap 232 2,1m silnik benzyna)latam na DX6i i zastanawiam się jaki odbiornik będzie właściwy, tzn największy problem mam jak zainstalować dwa serwa od wysokości? na kablu Y? jak Wy to rozwiązaliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Osobne kanały, przecież musisz wytrymować połówki sterów ze sobą .( nie tylko "0" ale i max. wychylenia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 no wlasnie jak to zrobic i czy normalny odbiornik ar 6200 bedzie dobry? czy trzeba 2x elevator w odbiorniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Nie znam Twojego radia . Ja ustawiam "elevator" na 2 kanałach i osobno trymuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 czyli w odbiorniku musi być podwójny kanał elevator. Tylko teraz pasuje się dowiedzieć jaki odbiornik założyć. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Nie, to jest funkcjonalność nadajnika. Odbiornik powinien mieć jedynie odpowiednią liczbę kanałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARIUS1 Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Ja proponoję zrobić mikser elev-gear i powinno zadziałać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Ja proponoję zrobić mikser elev-gear i powinno zadziałać spróbuje, ale obawiam się że potrzebny będzie jakiś większy odbiornik, tzn więcej kanałów niż ma AR 6200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Przecież AR 6200 ma 6 kanałów, czyli akurat tyle ile potrafi obsłużyć Twój nadajnik. Jak kupisz siedmio (AR 7000), czy dziewięciokanałowy (AR 9000), to i tak nie skorzystasz z jego możliwości, bo Twój nadajnik nie obsłuży dodatkowych kanałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.