Maciej1996 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 No bo w końcu model powinien znać swój dom, może miejsce pracy http://www.youtube.com/watch?v=mCPtgdVd_zc Szacunek dla gościa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Zdaje się że kolega z tego filmu jest z nami na forum Film dość stary, jak dobrze pamiętam 2006 rok :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Witam Ja też w ten sposób chcę wstawiać filmy z Youtube na forum. Ino jak? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 TutajWklejaszLink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Tutaj masz poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1996 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Jak zrobisz odpowiedz i będzie pełne okno do pisania postu to klikasz ikonkę YouTube wklejasz link i jeszcze raz to klikasz to nic trudnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 To Pan o nicku jzsho, lotami chwalił się w tym temacie: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=4141&postdays=0&postorder=asc&highlight=yak&start=15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Witam Dzięki chłopaki za podpowiedź. Wiem, wiem myślenie nie boli :wink: ale stary łeb to już nie tak jak kiedyś. Stary silnik też trzeba na rozruszniku trochę pokręcić zanim zaskoczy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytan12 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 No,nie.Ja jestem 'zboczenieniec',ale latam w terenie :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.